Dni Ulanowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim, nie wiem czy was to zaciekawi, ale wczoraj były dni Ulanowa, a że mieszkam w Ulanowie to i tam byłe. Musze powiedzieć, że było fajnie. Jak byliście to dajcie swoje opinie.

Jeśli macie czas to dziś też ma coś być dziś czyli w Niedzielę. Coś słyszałem, że ma grać „Odział zamknięty” może ktoś zna. Zapraszam miło pędzie widzieć klubowiczów ktsw w Ulanowie.

Hmm a jaki to ma związek z motoryzacją i tuningiem ?

Z tego co wiem to jest dział pogawędek to chyba można pisać. No, ale jeśli się pomyliłem to sory t wklepiemy coś innego bo było pare fajnych samochodów, ladnie s'tuningowanych a i motorki były. Może być no ale jeśli nie zadawala jeszcze kogoś ten temat i złamałem jakąś zasadę to niech jakiś admin usunie ten temat. Sory

Skoro mówisz, że były jakies ładne autka i motory to spoko ... może masz jakieś foty ?

niestety nei nie miałem przy sobie aparatu ponieważ występowałem w zje** przedstawieniu. No, ale oko było na czym zawiesić. Motorki piękne, a samochody to głównie kolegów. Było ładne audi A3

Cytat:
2005-06-19 09:33:16, Remek pisze:
Hmm a jaki to ma związek z motoryzacją i tuningiem ?

Remek .Kolega chcial nas zaprosic do siebie a Ty juz tak ?
AsaF szkoda ze nie napisales tego wczesniej, moze ktos by sie skusil.
Pozdr.

dzięki wiem, niedałem cynku wcześniej no ale słaby refleks.

byłem i się nudzielm heheh
ale dzisiaj też jade się tam ponudzic

jechalem autkiem obok tego festynu. Fajne sa take wiejskie festyniki, sam bym schecia zostal tam do samego rana z kufelkiem w rece

Wiejskie potupajki, maja swoj urok. Zazwyczaj po piwkach przychodzi czas na sztachetki, ale pod tym wzgledem Gorzyce nie maja sobie rownych, no i Pysznica swego czasu . Moze kiedys pojedziemy klubowo? Kto poswieci autko?

byliśmy z jajkiem na chwile kompletna tandetna lipa wsiowa

------------------------------------
alfa racing ride with me