Jakie radio za 200-300zl??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar kupic radio na cd, najlepiej MP3 ale to juz nie koniecznie. Nie znam sie na tym a nie chce kupic jakiegos bubla, ktory po tygodniu przestanie czytac plytki.Do tego oczywiscie jakies glosniki. Na glosniki mam jeszcze bardziej skromny budrzet (tak do 60zl), wiec chyba w gre wchodzilyby tylko 2 szt. do drzwi z przodu(16). Prosze o rade co za taka cene moge kupic. w tej chwili mam fabrycznego philipsa do meganki( kaseciak wiec napewno zmieniam) no i orginalne glosniki. Mowiac krotko, mom zdaniem calosc do wymiany a srodkow trche malo

Z gory thx za info

Na temat glosnikow sie nie wypowiadam bo nie znam zadnych w takich przedzialach cenowy co do radia to jest jedno ktore jest godne polecenia za tak mala sume to Clarion nie dosc ze firma dobra co gwarantuje ze bedzie dobrze brzmialo to jeszcze masz DWU letnia gwarancje a to uwierz mi ze jest bardzo wazne. Od siebie polelcal bym dozbierac na glosniki wieksza sume.
pozdro

SDtary,ja kupilem SONY CDX-S2020 i jestem bardzo zadowolony.Radyjko jest naprawde dobrej klasy,ladnie wyglada tzn. nie ma swiecidelek ktore wygladaja wiejsko.Jest wyswietlacz z bialymi cyfrymi/literami. Latwy w obsludze i naprawde polecam. Nie kupuj z allegro bo w sklepach mozesz znalesc za 299 zł np. w euroagdrtv.Pozdrawiam.

Dzieki za info

jesli masz wydac na glosniki 60 pln to daj sobie spokój, zostaw seryjne, na pewno nie sa gorsze niz to co moglbys kupić w tej cenie.

Cytat:
2005-12-14 21:05:02, mille pisze:
jesli masz wydac na glosniki 60 pln to daj sobie spokój, zostaw seryjne, na pewno nie sa gorsze niz to co moglbys kupić w tej cenie.

sad but true
Na głośniki te 300-400 pln trzeba liczyć:/