Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
versus Dress Czyściciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocław | 2006-04-30 18:27:17 Kolejna edycja Zlotu Pojazdów Tuningowanych DKT 4 została zakończona. Serdecznie dziękujemy za przybycie rekordowej ilości uczestników. Nasze spotkanie odwiedziło blisko 200 aut z Dolnego Śląska oraz kilku odległych miast. Było Was naprawdę dużo, z każdą edycją przybywa coraz więcej stuningowanych bolidów, nowych pomysłów na realizację własnego samochodu. Przy okazji w imieniu DKT SQAD chcemy serdecznie podziekować wszystkich osobom, dzięki którym odbył się ten Zlot - klubowiczom DKT SQAD, Klubowi Rajdowemu OES z Sycowa, naszym sponsorom za wspaniałe nagrody: firmom Inter-Cars, Auto-Mix z Oleśnicy, Eko Alma - samochodowe systemy gazowe - z Radwanic, firmie Rotomat, która zapewniła ogrodzenie, organizatorom VI edycji Zlotu TUNINGOWISKO WROCŁAW 2006, Komendzie Powiatowej Policji w Oleśnicy za nadzór nad bezpieczeństwem uczestników, Urzędzowi Miasta za udaną współpracę oraz PKP za udostępnienie terenu. Zwycięzcom poszczególnych konkurencji gratulujemy umiejętności i zdobycia nagród. Mamy nadzieję, że się podobało. Jeżeli tak, być może spotkamy się za rok na piątej edycji imprezy w nowym miejscu o czym będziemy informować na stronie. Więcej szczegółów o przebiegu imprezy na stronie zlotu http://www.sqad.pl/zlot oraz nazym forum klubowym. See You
Klubowe podziekowania i wyróżnienia dla Eifla, Versa, Pitera, Raffika, Farmera, Tippo, Sera, Dr. Killera, Prezo, Bauera, Łukasza, Maćka, Ireny, Lili, Lava One, Pomocnikom Pitera, pomocnikom Tippo, pomocnikom wszystkich pomocników i każdemu którego tutaj nie wpisałem a włączył się w organizację i rozpromowanie DKT 4. Wady i zalety zlotu proszę wpisywać poniżej |
Piter20 (M) Dress Klasyczny A3 WRC | 2006-04-30 21:15:50 a ja chcialem tylko podziekowac Eiflowi i Versowi za wszystko dobra robota Koledzy! |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | 2006-05-01 00:00:25 ja powiem tak ze wszystko super zrobione THX DKT SQAD
jedne co mnie denerwowalo to piwo :/ i pijani ludzie na torze :/ pozatym wszystko okej |
profil-usunięty | 2006-05-01 08:34:52 Z tego co czytam widać, że impreza była super a Chłopaki bardzo profesjonalnie podeszli do zorganizowania.
To ja tradycyjnie poczekam teraz na relacje "fotkową" |
webster93 astra f rawicz | 2006-05-01 10:24:34 Witam chcial bym podzienkowac organizatorom imprezy bylem uwas pierwszy raz ale bylo fajnie zorganizowane tylko nastepny raz prosze o inna pogode pozdrawiam |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2006-05-01 14:34:53 Nareszcie uporałem się z galerią no i z małą pomocy Versusa jest dostępna na naszej stronie TUTAJ |
bauer SQAD Sympatyk Wroclaw | 2006-05-01 21:07:47 sorry ale peugeot przyjechal na samym koncu jak juz wiekszoc jechala do domu |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2006-05-01 22:07:39 System z głosowaniem na najładniejsze auto przez trzy edycje nie zawiodło, ale teraz trochę pogoda to wszystko zamotała |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2006-05-02 08:06:47 A ja jak zwykle nawaliłem
Nie dość , że po wielu wachaniach i zmianach decyzji co do samego przyjazdu do Olesnicy to miałem jeszcze nie lada problem z autem którym miałem przyjechać. W końcu udało mi się wyrawać auto od teścia na 2 godziny i przyjechać. Niestety start zlotu został przesunięty i skorzystałem tylko z niespełna godziny zabawy. Do tego jeszcze zrobiłem zamieszanie i zmusiłem kolegów do przerwania imprezy i zajęciem się mną - jest mi wstyd do tej pory. Jestem pełen podziwu dla organizatorów, uczestników i kubiców, którzy pomimo niesprzyjającej aury tak licznie przybyli i wytrwali Jeżeli moge parę słów krytyki to - zmieniłbym zdecydowanie miejsce imprezy (wiem że to nie łatwe ale jednak). Potrzebaby zorganizować jakieś lepsze nagłośnienie - nie byłoby wtedy wielu nieścisłości podczas przebiegu imprezy. Poza tym tylko pogody zabrakło. Szkoda, że nie mogłem być do końca. mam nadzieję na V edycję P.S. A gdyie mog yobacyz fotke tego oslawionego Peugeota P.S. 2 moge wam podeslac kilka fotek, ktore zrobilłem [ wiadomość edytowana przez: Lava1 dnia 2006-05-02 08:13:42 ] |