Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-08-22 13:53:44 te z przodu wrzuc na tył a na przod kup jakies lepsze Co do głosnikow zalezy co rozumiesz przez okreslenie "takie żeby grały" dla mnie "graja" zestawy od ok 250zł tzn graja to moze za duze słowo Wydaja dzwieki ktore nie draznią
Napewno na przod jakis odseparowany zestawik cos so da probke stereo Wszystko zalezy jakiej muzyki słuchasz i jakie brzmienie preferujesz |
powgreg Car-Audio rzezbiarz Chrysler, polonez Caro Rzeszów | 2006-08-31 09:36:01 Z tyłu w drzwiach masz miejsca na 130mm głośniki potrzebny bedzie ci tylko taki dystans
Co do głośników to najlepiej jakieś midbasy (ew dwudrożne) z tańszych np phonocary YL130 lepsze ale droższe Powerbassy bk5. Kabli z regóły nie ma w tylnych drzwiach są jedynie doprowadzone do słupka trzeba albo dokupić na serwisie przewody zakończone pinami i wcisnąć w kostkę lub wywiercić w niej otwór i przeciągnąć nowe przewody łącząc je w słupku. Ale i tak warto skupić się na przodzie tak jak napisał wcześniej Vyzn-R bo przód decyduje o dobrym dzwięku w astrze i innych autach |
Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-09-01 15:45:57 Moja rada-dokup na allegro oryginalne gwizdki na przód, plus oryginalne głośniki na tył i bedzie git
ja mam 6 głośników standardowych i do słuchania wiadomości i muzyczki zupełnie wystarczają w planie mam zakup giwzdków na tył,żeby pasażerowie tez dobrze słyszeli bez podgłaśniania |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-10-01 20:39:15
z paskiem minus |