Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-11 14:09:33 Dziś otrzymałam lepki i zaczynam wielkie wysyłanie
Osoby które wpłaciły już pieniążki i które w najbliższym czasie otrzymają lepki to: piotr0347 pankuba marcin032 looqasch krawal korek47 jasarna paniol marcinm Do każdego listu dodałam wizytówkę firmy, która dla nas wykonała lepki - może się komuś przyda taki kontakt A teraz instrukcja prawidłowego naklejania lepki: 1. Przeźroczystą folię, która jest naklejona na lepce długo i cierpliwie pocieramy, by dobrze przylgnęła. 2. Delikatnie odklejamy papier tak, by lepka została na przeźroczystej folii (lepiej odklejać papier stopniowo tak aby upewnić się że cały napis został na folii) 3. Całość naklejamy na autko/ szybe - oczywiście powierzchnia musi być CZYSTA. 4. Znów dobrze pocieramy, by lepka przylgnęła do podłoża (dobrze jest wygładzić paznokciem) 5. Delikatnie odklejamy folię tak, by lepka została na autku/szybie. Szczególną uwagę trzeba zwracać na moment odklejania papieru by całość lepki została na folii. Folia jest wielokrotnego użytku. Słuchajcie ja lepkę mam już naklejoną i najważniejsze to bardzo mocno i dokładnie pocierać folię przy odklejaniu papieru i przyklejaniu na auto |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-12 07:55:59
Myślę, że w piatek dostaniesz lepki i ....
Jeśli jeździsz przez Sosnowiec
w tym wypadku nie ma takiej potrzeby
co za profanacja i po co ja Ci wysyłałam... ale nie martw sie, dla Ciebie jadą czarna (bo ładnie na białym będzie wodać) schowam w schowku samochodowym i jak sie spotkamy to zaraz tez okleję camry :-]
niee im dłuższe tym lepiej
odpada - za mały kawałek chyba że masz bardzo małe śniadanie
Jasne i pamiętaj, że jedna czarna leży w schowku |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-10-12 16:01:00
heh, radziłbym ostrożnie... na razie na MOIM samochodzie jest przewidziane JEDNO miejsce na lepkę... i aktualnie jest już zajęte to Camry, a nie choinka jeśli będą w piątek, to super, w domu mam też wolne miejsce na drzwiach... a w akademiku już nawet drzwi umyłem i odtłuściłem, więc nie ma uproś pzdr |
paniol2005 TOYOTA FRIEND Renault Scenic Ruda Śląska | 2006-10-12 22:54:33 Dostalem,dziekuje
Jesli mozna-to moja rada przy naklejanu latwiej jest to zrobic technika jak przy zaciemnianiu szyb: szybe dokadnie myjemy,potem i szybe i naklejke (od strony kleju) spryskujemy woda z plynem do mycia naczyn (mozna jeszcze manewrowac lepka) potem plastykowa szpachelka wyciagamy na boki wode i lepka siedzi |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-13 07:10:54 No a więc mamy jeszcze inny pantent - dzięki Paniol
A dziś lepki wysłałam do Romlat Pyrekcb |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-10-13 11:43:52
to przeca to nie bombka tylko lepka, a jak tak koniecznie chcesz na drzwi to zamów sobie 2 więcej, będzie samochód syty i drzwi całe Ja jak dotrą to będę się mógł pochwalić pełnym kompletem 3 + PLka i naklejka od wersji - tylko jeszcze mam zagwozdkę którą i w którym miejscu |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-13 12:03:29
heh ja miałam ten sam problem tylko bardziej ze w e9 liftback w przeciwieństwie do e8 liftback za bardzo z tyłu nie ma gdzie jej nakleić bo są laaaaaaaaaaaampy pozostaje szyba A srebrną muszę odkleić bo była tylko na próbę - ja naklejam czerwoną :] |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2006-10-13 17:50:50 Właśnie dzisiaj do mnie doszły długo oczekiwane - dziękuję
Na E9 sedanie też nie ma miejsca z tyłu (lampy i numer). Ja mam dwie czarne i chyba nakleję je na błotnikach tylnych z tyłu. Sam jeszcze nie wiem |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-13 20:11:17
Mam nadzieję, że się podobają jutro wysyłam do stercia i CzapCzapa |
looqasch T E L E T U B I Ś 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2006-10-14 00:49:25 MAM LEPKIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!
Tylko nie mam jeszcze na co nakleić |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-10-14 07:19:46 A ja mam na co, tylko jeszcze nie mam co
Czekam wytrwale |
looqasch T E L E T U B I Ś 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2006-10-14 08:08:18
Ty nie dostaniesz |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2006-10-14 17:53:35
Podobają, podobają Tylko sposób w jaki się je nakleja nie bardzo. Po dokładym wygładzeniu lepki i próbie odłączenie od papieru, na lepkę nie wszystkie częśc logo wchodzą na przezroczystą folię. Ponadto jak już wejdą, to w niektórych miejscach są z papierem . Na szczęście mam 3 szt. i bedę próbował do skutku. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-16 07:28:09 Piort ja miałam dopkładnie to samo i musiałam te resztki papieru zdrapać paznokciem.
W ogóle to wydaje mi się, że najlepiej byłoby naklwjać lepki w garażu lub innym ciepłym miejscu bo tym razem naklejałam na dworze i klej złapał ale lepiej złapał gdy naklejałam tę srebrną lepkę. Takie moje zdanie Mam już fotkę mojej lepki to potem zapodam |
piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2006-10-16 08:44:29 Ja już przykleiłem, na dworze i poszło mi gładko, tzn miałem tylko problemy z niektórymi częściami literek, które nie chciały przykleić się na folię. Ale po odpowiednim wygięciu papieru, w tych miejscach - pomogło.
Zdjecia sa już w mojej galerii |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-10-16 10:54:17 doszły
i moje łyżeczki też to chyba najważniejsze zgłaszam protest, jedna lepka dotarła do mnie niekompletna - tzn. nie ma połowy ostatniego "E" w napisie... ale na brązowych drzwiach na pewno nie będzie widać, więc się nie martwię... a na naklejanie, to chyba trzeba mieć wolne popołudnie... pzdr |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-10-16 18:32:29 Kitza drogi kolego - dziś do Ciebie lepki zostały wysłane |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-10-16 20:47:06 ja dziś otrzymałem lepki dzięki Madziu
juz oczywiscie naklejona na toyce jest a następna bedzie na szybie z tyłu w Cytrynie naklejona ale dopiero jak zakleje szyby białą folią i wtedy na nią nakleję |
kitza TOYOTA FRIEND Suzuki Swift MK6 Nowy Sącz | 2006-10-17 08:27:25
Dziękuję serdecznie droga koleżanko |