Chyba zglupialem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde, normalnie chyba za duzo trawy, ostatnio zastanawiam sie nad kupnem Lancii Kappa, kopnijcie mnie w tylek zeby mi przeszlo , obecna Cari sprzeaje i zastanawiam sie co kupic

Czemu sprzedajesz ?????????????

Kupuj Lancie tylko zarezerwuj jakis staly Serwis i sklep z czesciami

zamieni stryje siekierke na kijek

a co jest nie tak z carii??

Mart, nastaw się

Bylem dzisiaj obejrzec ta Lancie, i powiem Wam ze autko naprawde zajebiste full option, ale jednak to Wloch slyszalem rozne opinie plusy i minusy i doszedlem do wniosku ze dam sobie spokoj, padaja jak kawki zima, a Japonce no coz nic dodac nic ujac, trza jezdzic mysle jeszcze o Mazdzie 626 co sadzicie D:

Cytat:
2006-11-09 20:27:54, Mart78 pisze:
Bylem dzisiaj obejrzec ta Lancie, i powiem Wam ze autko naprawde zajebiste full option, ale jednak to Wloch slyszalem rozne opinie plusy i minusy i doszedlem do wniosku ze dam sobie spokoj, padaja jak kawki zima, a Japonce no coz nic dodac nic ujac, trza jezdzic mysle jeszcze o Mazdzie 626 co sadzicie D:

to juz lepiej myśl o 6

Dzisiaj w Auto Swiat wlasnie jest test porownawczy 4 szt japoncow
Ave, 626,Accord i nissan, i kurde no ta 626 tez jest spox

mazda oj czesci strasznie drogie, wiem co mowie , ojciec handluje czesciami a dziadek kupil mazde i przeklina same czesci do rozrzadu ile kosztowaly. Ale prawda taka, ze malo awaryjne .
Accorda bym przylukal, tylko jakas mocna benzyna, ale trzeba patrzec na korozje (tylne ranty , nadkola)

Cytat:
2006-11-09 20:40:08, CzapCzap pisze:
mazda oj czesci strasznie drogie, wiem co mowie , ojciec handluje czesciami a dziadek kupil mazde i przeklina same czesci do rozrzadu ile kosztowaly. Ale prawda taka, ze malo awaryjne . Accorda bym przylukal, tylko jakas mocna benzyna, ale trzeba patrzec na korozje (tylne ranty , nadkola)

A powiedz mi CzapCzap cos o Carinie E , przynajmniej, jak cos bede mial znizke

[ wiadomość edytowana przez: Mart78 dnia 2006-11-09 20:43:00 ]

CzapCzap to powiedz mi do jakiego sa tanie czesci, oczywiscie Japoniec wchodzi w gre

Cytat:
2006-11-09 20:41:59, Mart78 pisze:
A powiedz mi CzapCzap cos o Carinie E , przynajmniej, jak cos bede mial znizke [ wiadomość edytowana przez: Mart78 dnia 2006-11-09 20:43:00 ]

Carine E hmmm takie toczydelko dla dziadkow , dobre auto .

Do Japoncow tanie czesci hmmm chyba Toyota tu wygrywa , a tak ogolnie to VW ma tanie dla przykladu rozrzad (Gates/SKF) mnie wyniosl cos 100zl , czujnik abs (ATE) 100zl , nie bede wiecej wymienial .

Cytat:
2006-11-09 20:50:13, CzapCzap pisze:
Carine E hmmm takie toczydelko dla dziadkow , dobre auto . Do Japoncow tanie czesci hmmm chyba Toyota tu wygrywa , a tak ogolnie to VW ma tanie dla przykladu rozrzad (Gates/SKF) mnie wyniosl cos 100zl , czujnik abs (ATE) 100zl , nie bede wiecej wymienial .

Wiedzialem, ze wspomnisz o VW , a Toyota dla dziadkow, ja mam dopiero 28 wiosen , fakt dziecko 2 w drodze, ale juz od razu dziadek no wiesz co CzapCzap

To To cacko co kupuje

Cytat:
2006-11-09 20:56:50, Mart78 pisze:
Wiedzialem, ze wspomnisz o VW , a Toyota dla dziadkow, ja mam dopiero 28 wiosen , fakt dziecko 2 w drodze, ale juz od razu dziadek no wiesz co CzapCzap

No sorry ale jakos tak widuje starsze osoby w toykach , wiedza co dobre , a mlodzi to raczej Carinka sie nie zaprezentuja , no chyba ze jakas zbajerzona.

Cytat:
2006-11-09 21:00:01, Mart78 pisze:
To To cacko co kupuje

Ja bym merola nie kupil nigdy , to tez auto dla dziadkow, a pozatym za duzo sie nasluchalem o staniu w serwisach . BMW bierz

e no... 21 lat, cari e...10 lat i nie jest najgorzej z prezencją . Ale i tak marzę o Fordzie Mustangu Shelby GT 500 '69 lub '70

Mart bierz to

V10 , 507KM , wykonczenie jak w limuzynie a osiagi jak w Formule . Przy starcie piszczy oponami az do 5 biegu i jedzie ponad 300.....
Marzenie kazdego mezczyzny hehe

Cytat:
2006-11-09 21:04:38, CzapCzap pisze:
Ja bym merola nie kupil nigdy , to tez auto dla dziadkow, a pozatym za duzo sie nasluchalem o staniu w serwisach . BMW bierz

Jak masz taka bryke za taka kase to nie stoisz w kolejce, tylko zastepczy merchol i juz, wiem to ze zrodla

Cytat:
2006-11-09 21:11:45, Mart78 pisze:
Jak masz taka bryke za taka kase to nie stoisz w kolejce, tylko zastepczy merchol i juz, wiem to ze zrodla

mercedesom mowie nie ..... no poza piekna linia W124