Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ferion Toyota Avensis Białystok | 2010-04-26 13:04:05 Pokazywalo mi naprawde blad 1215, ale to chyba wina oprogramowania. Masy sprawdzone i nie pomoglo. Ustawie sie dzis z drugim elektrykiem, a jak nic z tego nie wyjdzie to zobacze czy Katowice to ladne miasto |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-04-26 14:12:50
Ok podaje ci nr na priv |
Ferion Toyota Avensis Białystok | 2010-05-10 14:44:58 Pojawil sie wiekszy problem, mianowicie samochod juz nie gasl od klimy, a nawet zacza od włączonej dmuchawy. I bylo coraz gorzej, jako ze mialem dopiero na 11.05 jechac do elektryka, a bylo przed weekendem to postanowilem podjechac do znajomego mechanika. Poprosilem zeby sprawdzil masy - tak jak wspominales. I wyszlo ze gdzies pod akumulatorem (przykryte jakas gumowa ochronna, nie bylo mnie przy tym i nie jestem mechanikiem wiec ciezko mi stwierdzic dokladnie co i jak) faktycznie bylo posniedziale - po przeczyszczeniu, jak reka odja, wszystko dziala jak nalezy. Wiec jak ktos bedzie mial problem to polecam wpierw tak jak powiedzial Bigelektron sprawdzic wszystkie masy, nie musi byc tak ze sama klima gasi, ogolnie kazda ingerencja w elektryke.
Dzieki za pomoc, Pozdrawiam. |
syd Tychy | 2010-05-11 22:16:33 czasami trzeba a czasami nie ,powtarzać kilka razy. |