Naklejki Klubowe - Nju Edyszyn

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do opchnięcia 5 szt naklejek klubowych na blendę.w wersji "internetowej".
Są trochę jaśniejsze (taki biały wpadający leciutko w srebrny) ale za to sa FAKTYCZNIE ODBLASKOWE - na fotoradarze wyjdą ślicznie .
Cena - 10 zł brutto + wysyłka.

Chętni?

P.S. Piotr'ek - wiemy, wiemy - jak w na taryfie w Krakowie

Ja jestem chętny

ja tez

Cytat:
2006-10-19 12:53:14, Navi pisze:
Mam do opchnięcia 5 szt naklejek klubowych na blendę.w wersji "internetowej".

Łeee, "internetowy"

und?

aktualne jeszcze? jestem chetny

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2006-11-04 23:45:26, lucas48 pisze:
aktualne jeszcze? jestem chetny

Dlaczego nie pytałeś Navi`ego na zlocie FSO?

Cytat:
Są trochę jaśniejsze (taki biały wpadający leciutko w srebrny)

Jednym słowem platynowe

Cytat:
2006-11-04 23:58:50, mifinka pisze:
Dlaczego nie pytałeś Navi`ego na zlocie FSO?

a nie wiem, tak jakos wyszlo, chyba wystarczylo mi wrazen i nowosci na jeden dzien a tu zobaczylem jak juz ochlonalem, wiec sie odezwalem

proponujesz mifinko inaczej zalatwic sprawe? w koncu juz po zlocie i w czasie sie nie wroce

PS moze wybrac ten ciemniejszy kolorek? bo rozumiem ze jest tak: "polski..." - ciemniejszy, "interneowy..." jasniejszy/srebrny

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

czy sa jescze te naklejki na tylna blende, bo byl bym zainteresowany. do kogo sie zwrocic?
koszulki klubowe mam

Odpowiadam wszystkim.
Naklejek mam jeszcze 3 szt
Liczyłem że więcej pójdzie na zlocie w wawie.

Cena 10zł + koszty wysyłki.
Rozumiem, że chętni nadal są:
Ćwikus
Lucas 48
Maro 1500.

Prosze o potwierdzenia na PW wraz z adresem.
Dane do przelewu będę wysyłał w momencie wysłania przesyłki.

Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny - prosze się dopisywać. Min ilość zamóienia to 10 szt. Może się uzbiera.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-11-05 10:53:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2006-11-05 10:54:31 ]

Mam do sprzedania 2 sztuki naklejki "POLSKI KLUB ESPERO"

no dobra, poczytalem troche archiwum, pogadalem z Markonem i zmieniam zdanie (sorki Navi ale dobrze ze teraz, a nie w trakcie zalatwiania) wole wersje "POLSKI KLUB ESPERO" od Kiniusi

-----------------

Kiniusia a jak te wygladaja??

Cytat:
2006-11-05 17:39:52, lucas48 pisze:
no dobra, poczytalem troche archiwum, pogadalem z Markonem i zmieniam zdanie (sorki Navi ale dobrze ze teraz, a nie w trakcie zalatwiania) wole wersje "POLSKI KLUB ESPERO" od Kiniusi

OK. Nie ma problemu.
Kinia - poczekam aż założysz jakiś wątek....

jutro albo pojutrze wysle kase prosto z konta - zalezy kiedy wyplata nań wpłynie i wysle screena

pozdro

Cytat:
2006-11-05 20:31:40, Navi pisze:
Kinia - poczekam aż założysz jakiś wątek....

Ale Cię załatwiła, następnym razem ślij info każdemu na priva (z jej pominięciem)

Cytat:
2006-11-05 20:31:40, Navi pisze:
.." Kinia - poczekam aż założysz jakiś wątek.... "..

Zabij!....nie obiecuj!...od razu ZABIJ !!

witam bylbym chętny na tą naklejeckę na blendę do kogo mam się zwroocić i jaka forma wysyłki??

Cytat:
2006-11-16 00:18:19, swirek13 pisze:
witam bylbym chętny na tą naklejeckę na blendę do kogo mam się zwroocić i jaka forma wysyłki??

Żeby mieć naklejke to trzeba być najpierw w klubie a Ty nawet statusu nie masz więc nie rozumiem o co biega Najpierw się zarejestruj, będziesz miał żółtego potem membera a potem sobie naklejkę wykombinujesz.