Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2006-12-01 12:58:05 teledysk
aj, szkoda gadać, paru bucy dorwało się do sprzętu i skręcili coś takiego co......... Sam poruszam się jeszcze Calibrą choć zmieniam auto i nie uważam tego teledysku za śmieszny, choć pewnie przedstawiciele innych marek twierdzą inaczej!!! Nie wszyscy ludzie poruszający się Calibrami są tacy jak tu opisują ich w tym teledysku. |
FilipTeodorek Opel Astra H / Opel ... GrodziskMazowiecki | 2006-12-01 14:20:52 eee? lamusy sami sie osmieszyli chyba Ciekawe czym oni smigaja tatusiowym golfem? czy polonezem? |
KATZ mazda mx5 '00, manta ... Stettin | 2006-12-01 14:49:30 wg mnie jest o calkiem zabawne.. i juz stare... prawie kazdy w szczecinie zna ' kalibra tim, je! '... a co by nie mowic troche prawdy w tym jest, bo 3/4 calibr jakie widze to plastikowe gowna z 2.0 8v ktore stoja w miejscu zamiast jechac... |
zolwik Pełnoprawny Klubowicz Volvo c70 / ex Astra Łódź | 2006-12-01 16:15:20 mnie sie ogolnie klip podoba poniewaz kolesie nie osmieszaja wlascicieli calibr tylko matolow co bez pomyslunku napie*dalaja roznego rodzaju shity i szczyca sie "tuningiem" sam pod szkola mam masakrycznie zrobiona calibre |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2006-12-01 17:51:49 KATZ
Z wszystkim się zgodzę, po za tym 2.0 8v co niby stoją w miejscu!!! Te silniki po za tym że są strasznie bezawaryjne to jeszcze potrafią nie jedno auto objechać. żółwik A widzisz, my wiedząc jak jest tak to odbieramy, ale większość ludzi odbiera to w ten sposób że wszyscy co mają calibry są dresami i matołami. Osobiście znam ludzi poruszających się Calibrami z klubu Calibra Group i nie są to buraki, jest to klub który weryfikuje osoby chcące przyłączyć się do w celu odrzucenia tak zwanych „buraków” i to mi się naprawdę u nich podoba, a ludzi są bardzo w porządku |
mutra Forumowicz Astra 1,6 16 v CARAV ... Wrocław | 2006-12-01 19:32:01 dokładnie tak jak napisał GSI.
Mi się od zawsze Cali marzyła, głównie ze względu na światła (nieliczny przykład dobrego wkomponowania seryjnych świateł w sportowe nadwozie) i bezramkowe szyby. Na razie nie stać mnie na dwa samochody a jak patrzę na te kilogramy szpachli i plastiku poprzyklejane na dziko to obawiam się że jak mnie bedzie stać na dwa wozy to Calibry bez przeróbek nie będę w stanie kupić :/ |
Smiglo Opel Kadett Gdynia | 2006-12-01 23:00:18 Dokladnie, pamietam jak kilka lat temu chodzilismy z kumplami i Calibra to bylo zjawisko i marzenie a teraz naprawde ciezko znalezc jakas ladna, najladniejsze sa chyba te seryjne na ladnych felach A odnosnie Cali 2.0 to zapraszam tutaj . Ale swoja droga ta na tym filmiku (kiepskiej jakosci BTW) jest calkiem nawet niczego sobie |
Michaello84 Forumowicz Astra G Coupe Bertone Warszawa | 2006-12-02 11:04:53 a tu troszkę o bezmyślności wielu kierowców mających potencjał pod maską:
Calibra DTM a tu o potencjale Cali Turbo, chociaż wątpie żeby aż tyle pojechała: Cali TURBO [ wiadomość edytowana przez: Michaello84 dnia 2006-12-02 11:07:46 ] |
chomik Pełnoprawny Klubowicz Opel Rekord E1 2 dr Piotrkow Tryb./Lincoln UK | 2006-12-10 13:52:44
|
Zielu Pełnoprawny Klubowicz ex Viki A / ex Senat ... Łódż | 2006-12-12 21:37:43
Wiesz może uważasz to auto za wieśniacze (choć mówi sie raczej wieśniackie) ale w pewnym stopniu to jest klasyk i przejdzie do pamięci wielu osób niż jakieś tam auto którejś generacji Kogo nie zapytasz o Cali to każdy wie o co sie rozchodzi bez względu na to jakie ma zdanie Nie chce żebyś mnie zrozumiała źle ale porównuje : zastanówcie sie gdzie jest Niesielsk bez spoglądania na mape ( wieś, duża wieś małe miasto ???) Ale co kto lubi Pozdrawiam |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2006-12-12 21:53:17 mnie najbardziej zaskoczylo na koncu-juz myslalem ze koniec a tu "opel ist scheise ,opel ist dreck eine kleine bombe und opel ist weg"...........to juz sie nie ma tylko do cali?! |
Zielu Pełnoprawny Klubowicz ex Viki A / ex Senat ... Łódż | 2006-12-12 22:26:48
Ale nie którzy nie trybią |
karina Lady in OKP Opel Astra II Sport Jabłonna | 2006-12-13 11:56:41 Oho, widzę że Zielu się zdenerwował i próbował być niemiły. Zignoruję. Jakoś wolę mieszkać w małym miasteczku aniżeli w brudnym mieście, zresztą od kiedy ocenia sie człowieka po miejscu zamieszkania hehe A tak apropo to uważam, ze mój opel też jest wieśniaczy Widać, każdy człowiek ma różne poglądy |
Soczewa Pełnoprawny Klubowicz Senator A/Sintra Poznań | 2006-12-13 12:06:14 A mnie Cali jeszcze parę lat temu bardzo sie podobała i chciałem ją mieć ale mam SENIA !!!
Filmik spoko- nie jedna furka tak skończyła. Pełno tego w sieci. A co do wiosek i miast to ja sie pytam : JAKIE TO KU......A MA ZNECZNIE BO NIE TRYBIE |
KATZ mazda mx5 '00, manta ... Stettin | 2006-12-13 12:54:48 "Wies to stan umyslu a nie miejsce pochodzenia" a tu kilka w podobnym kilimacie: "Dzwon podstawą tuningu.. " "Samochod jest jak MediaMarkt, nie dla idiotow" "Baba za kółkiem - termin nie związany z płcią kierowcy" |