Turniej w Darta w PUB 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najprawdopodobniej 18 grudnia odbędzie się AMATORSKI TURNIEJ W DARTA w PUB 13. Wszystkich chętnych i zainteresowanych serdecznie zapraszam.

drużynę trzeba sklecić???

Moze wystawimy SQAD???

Ja bym sie pisał

Jak trzeba rzucać tylko chyba to czemu nie...
sie moze przekonam do tego pubu

Ja i tak wole STER BAR

wystarczy tylko przyjść. Ostatnio kolega wziął udział i całkiem mu nieźle szło a nigdy w to nie grał. Z resztą Można przyjść i piwko wypić, posiedzieć i pogawędzić, nikt nie karze grać. Jak tam wolicie - ja zapraszam

rozumiem ze temat dotyczy Olesnicy?

Cytat:
2006-11-30 22:45:46, versus pisze:

Oczywiście

Tak w ramach przypomnienia, w Każdy poniedziałek dart i piłkarzyki są ze DARMO. Jak ktoś chce to może potrenować( tylko trzeba się zjawić wcześnie żeby automat zająć - Ja zazwyczaj jestem od 18-tej)

Cytat:
2006-11-30 22:45:46, versus pisze:

No wlasnie przez chwile wydawalo mi sie ze mowa o "13" kolo Kazia Wielkiego w DW...

Cytat:
2006-11-30 11:22:51, SVERAdesign pisze:
drużynę trzeba sklecić??? Moze wystawimy SQAD??? Ja bym sie pisał

Ja też bym się pisał. Kiedyś coś tam grałem

Jak ktoś chce poćwiczyć, to w każdy poniedziałek dart (i piłkarzyki) jest za darmo. turniej zacznie się koło godziny 20-tej ale można przyjść już od 18-tej się rozgrzać. Może wystąpić opcja wpisowego w wysokości 2 zł, ale jak ktoś nie chce grać na kasę, to można ustalić bez wpisowego. Jak będę miał jeszcze jakieś konkretnie informacje na temat, to jak najszybciej podam.

PRZYPOMINAM że mowa o PUB 13(piwnica kawiarni IWONA ul. Lwowska 3) W OLEśNICY !!!!! (ale chyba wszyscy o tym już wiedzą )

To jak bedzie ktos na tym turnieju?

Cytat:
2006-12-17 15:22:50, rafffik pisze:
To jak bedzie ktos na tym turnieju?

No ja będę, Prezo coś napominał ze może zajrzy. Jak ktoś ma ochotę porzucać - ZAPRASZAM