Fotele do 2107

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam założone jakieś śmieszne fotele z fiata bo oryginalne juz dawno temu połamane,
jako ze obecne tez sie niebardzo sprawują (połamana prowadnica u kierowcy) chciałbym je wymienic,
sa do kupienia pasażera i kierowcy za 200zł ale niebardzo narazie dysponuje taką gotówką, fotele są używane i zdrowiuśkie - jak myślicie czy cena jest dobra??niebardzo biegałem kiedys za fotelami wiec niewiem czy wartało by je kupić, inna rzecz ze kilka innych gadzetów mozna za to załatwic.

jakie fotele mozna jeszcze założyć bez rzadnych przeróbek??
mam takie z Audii 90 ale trza by duzo przerabiać, czy ktoś robił cos podobnego??

pozdrawiam,

sprawdź z rodziny czyli z poloneza.Moze rozstaw szyn i sposób mocowania jest taki sam. Gdybyś dorwał gdzieś Grocliny z Poldka to byłoby fajnie. w miarę wygodnie i dobrze wyglądają

200 zł to chora cena, fotele przednie do Łady po szrotach chodza za jakieś 50 zł/szt. Za 100/szt możesz mieć porządne Grocliny z Poldka

dziękówa za odpowiedzi!!

ALE DLACZEGO TAK MAŁO OSÓB SIE UDZIELA??

pewnie reszta niemiała nigdy żadnych problemów z fotelami...

PANOWIE I PANIE, dzielcie się swoją wiedzą i doświadczeniem bo to dla wspólnego dobra!! (jak za PRL)

przecierz większość z NAS miała jush problemy z połamanymi, wyrwanymi lub lepszymi siedziskami w samochodzie!!

pozdrawiam,

za 200 zl to znajomy mial do kupienia fotele w bdb stanie od golfa 2, tak wiec te od lady to zawyzona cena.

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2004-04-20 19:04:31 ]

Alu ten temat byl walkowany parokrotnie. Moim zdaniem to jest powod.

Ja też szukam groclinów od poldka PODOBNO PASUJĄ BEZ ŻADNYCH PRZERÓBEK (?) . Jak znajde to oddam Ci swoje oryginalne od łady. Pomimo 16 lat mają tylko jedna usterkę- pękł jeden element sprężynujący w fotelu kierowcy-trzeba przyspawać do ramki , ale najpierw rozbebeszyć, bo spawać z tapicerką to strach , że spłonie...

Alu jak mi załatwisz takie nowe grocliny i dostarczysz na miejsce to moje fotele masz gratis.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2004-04-20 19:18:44 ]

A ja dzisiaj spawałem fotel - zapłaciłem jedyne 20 zł. I już się sam nierozkłada Niestety mój fotel kierowcy to juz jest masakra, zapadnięty i przekrzywiony. Od spodu spężyny juz popękały i do tego sie nie przesuwa, ale wygląda jeszcze bardzo dobrze - troche szkoda mi go wyrzucać lub zamieniać, bo nie sądzę, ze znajdę taki sam beżowy.

Ja mam pospawane swoje dwa fotele( i sie nie rozkladaja juz )

i jeszcze zapomnialem cos dodac
czy wiecie moze z jakiego samochodu sa te fotele
nawet fajnie wygladaja ( nie moglem ich wstawic tak normalnie wiec sa one w profilu )

PANOWIE I PANIE!!
pełna skrucha, wstyd mi że szukałem na szybciocha, zacząłem nowy temat(zaśmieciłem forum) i jeszcze pyskowałem

za to dziękuje za odpowiedzi i kolejnych zainteresowanych odsyłam do wątku
http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=20999&c=13&f=22&hq=fotel&start=0

pozdrawiam,

Pablox wyglądają dokładnie jak te moje od Audi 90!!
jak je wstawiłeś??duzo kombinowania??

pozdrawiam,

Bardzo podobne sa w nubirze ale w innych autach rowniez sa podobne, na podstawie tak malego zdjecia ciezko jednoznacznie stwierdzic.

Alu tych foteli niestety nie mam, tylko mam ich fotke z netu ale podobaja mi sie i nawet pasowalyby mi do tapicerki. ale nie sadze zeby bylo przy nich duzo kombinowania
tylko od jakiego samochodu one sa hnmmmmm

Leszku na szrocie w Dobrzyniewie sa 2 fotele jasnobezowe 50 zl/sztuka

www.czesci.ambit.pl

fotele polonezowkie pasuja... widzialem zamiane w druga strone... czyli poldi mial kanapy z klasyka. posiadacz twierdzil, ze po prostu je wstawil. Czyli mysle, ze i w druga strone bez bolu

Witam potrzebuje info na temat foteli od bmw serii5 trzy pasują do klasyka. Jakies info na temat ewentualnych przeróbkach. Pozdrawiam

Ja tam do moich wstawilem dwa 8 mm prety zbrojeniowe i juz sie nie zapadaja. Jest fajnie, ja tam planuje zmiane tych gabek wsrodku i uzyskac trzymanie boczne
Nie przeszczepiac, fotele od klasykow( szczegolenie te lotnicze od 07) mozna naprawde ladnie zrobic!!

Grocki (lub coś w tym stylu!)od Poldka byłyby chyba niezłym rozwiązaniem!

Grocki - czyli fotele z Groclina. Bardzo dobrej jakosci fotele. Groclin to producent tapicerki samochodowej montowanej do rożniastych aut. Np Groclin robi fotele Recaro.