Wyjazd na Spota to Rzeszowa 27.05.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Elo ziomy kto z was by jechał na tego spota .Spotkanie odbędzie się w Klubie 1/4 Mili, budynek rzeszowskiej hali Podpromie od godziny 18.Myle ze warto jechac tym bardziej ze jest nie daleko,,oglismy by pojechac zgrana ekipa pozdro !!!!!!!!!!!

Cos duzo rzeczy na raz w ta niedziele spodkanie Villego spot rzeszów i chyba jeszcze cos miało byc ale mi uciekło

no najlepiej jakby spotkanko villego przeniósł np. na sobotę.

przejechałby sie człowiek.
O 17,30 wyrwe sie z wse i czemu by nie pojechac.
A ty jak stoisz majer z wyjazdem.jak cos ja ksie chwile spoznimy nei bedzie problemu chyba

ja jade na 100%. konketna godzina wyjazdu i jedziemy

Cytat:
A ty jak stoisz majer z wyjazdem.jak cos ja ksie chwile spoznimy nei bedzie problemu chyba

ja mam angielski ale zwolnie sie ico mi tma pewnie że jade czu .co do "las.." to w sobote jest spotkanie o 20 z tego co mi vili powiedział

wie przydalo by sie ustalic godz wyjazdu i z kąd ma ten wyjazd byc weim ze piotrek z ktn o 17 wyjezdzaj z plant z niska w takim badz razie moglismy by dołonczyc do nich i pojechac wszyscy razem tyle trzeba ustalic o której z stw wyjedziemy proponuje spotkac sie na centrum o 16:30 i wyjechac z tamtad o 16:50 do niska.pozdro

jestem za tymi godzinami co Majer. Jeszcze dziś na spotkaniu ustalimy.

Jutro 16,30 na centrumszykuje sie super zabawa w klubie street

no to bedzie jazda na 17 musimy byc pod ALFREDEM w NISKU

ten tego i juz po.ale z was piraci drogowi

z calego wyjazdu wyszla lipa... zanim dojechalismy na miejsce z mara i rapciem to okazalo sie ze wszystko przenosi sie do STW... i po co tam bylo jechac?!

ogolnie pare autek przyjechało nic sie nie działo specjalnego ,lepsze sa juz u nas spotkania na centrum niz tam....pozdro

Macie jakieś foty/video ?

Ja posiadam juz uplouduje na rapida chyba ze ktos zna lepszy szybszy serwer fotki zajmuja 270mb

TU jest pierwsza czesc
Reszta jutro bedzie niestety

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2007-05-28 21:40:45 ]

Czy mnie może ktoś oswiecić i powiedzieć jak sie sciąga to ustrojstwo.

no wpisujesz kod i sie sciaga.nie dziala na zadnym sciagaczy tylko przez ie.
Chyba ze masz wersje za akse jak ja to nei wpisujesz kodu tylko sciagasz programem ile chcesz.

Dzięki

Cytat:
2007-05-28 18:20:25, GEOO pisze:
Ja posiadam juz uplouduje na rapida chyba ze ktos zna lepszy szybszy serwer fotki zajmuja 270mb

zapodaj mi linka to wstawie jak bede mial wszystko narazie to pierwsze wstawiam na dobry serwer