Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
3zeR_MDS Kraków | 2007-06-21 17:48:39 od razu mówie, że ciśnienia na sprzedaż nie mam, a mam na nia 1,5 tygodnia bo do 1 lipca jestem w kraju. jak sie sprzeda to ok, jak nie to trudno.
a wiec: rocznik 1990 kolor czerwony silnik 1,8 na wtrysku, seryjnie 113KM, przebieg 202tys, autentyczny instalacja gazowa, a w zasadzie dwie instalacje, gdyz byla prerabiana przezemnie na standardowa, z regulacja mieszanki sruba i zwyklym przelacznikiem (jest rowniez niepodlaczona instalka Landi Renzo z mozliwie ze niesprawnym kompem - nie sprawdzalem), butla 40 litrow w kole zapasowym. Silnik jezdzi na oleju Castrol 15W-40 High Mileage katalizator wraz z tłumikiem srodkowym wyciete i zastapione prosta rura (troszke glosny jest, ale nie za bardzo) ostatnio czyszczony uklad chlodzenia i wymieniany plyn chlodniczy stan blacharski super, podloga bez dziur. jedyna dziurka na dole prawego przedniego blotnika, moge sie ja postarac zalatac. poza tym ma jakies poprawki w 2 miejscach przez poprzedniego wlascicieli, nic z nimi nie robilem. Do tej pory wszystko bylo git, moge porobic fotki co i jak. Auto ma hak wbity w dowod. teraz co jest do zrobienia: sprzeglo (regeneracja ok 70-100 pln z tego co sie pytalem) amorki by wypadalo wymienic i sprawdzic ogolnie stan zawiasu silowniki tylnej klapy do wymiany co z wyposazenia: centralny zamek z pilota (piloty troszke styrane, ale dzialaja ) szyberdach elektrycznie sterowane lusterka (jedno cos sie wiesza, musze sprawdzic) opony zimowe na stalowkach (mialem je docinac na przyszla zime bo sa calkiem git) - auto teraz na nich stoi alufelgi Hartge (unikaty!) 16 cali z jakimis tam oponkami (2 do pojezdzenia sezon, 2 do wywalenia). radio + glosniki wiecej nie pamietam, pytajcie jak ktos bedzie cos chcial wiedziec czy bedzie zainteresowany aha, przeglad do 13 lipca, OC do grudnia jakos chyba 12ego zdjecia wrzuce niebawem Cena jaka mnie interesuje to 5800 do negocjacji kontakt: gg: 721104 kom: 691515350 [ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2007-06-21 18:00:04 ] grzesiekswiader pisze: Witam ! W sumie, ciśnienie ciśnieniem, brak lub nadmiar nie powinien przeszkadzać w poprawnym napisaniu posta. Tym bardziej dla kogoś kto już dosyć długo jest na Forum. Poprawiłem tytuł. Polecam Tobie i innym przed zamieszczeniem ogłoszenia zajrzeć na .... tę stronę ... Pozdrawiam i życzę powodzenia. Grzesiek [ wiadomość edytowana przez: grzesiekswiader dnia 2007-06-21 18:43:08 ] |