Przerywacz migaczy E9 rolka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy kostka przerywacza od migaczy mojej rolki jest jakaś standardowa czy można ją kupić po jakiś kosztach - może mi ktoś podpowiedzieć?:> Bo powiem tak, moja rolka ma migacze kosztem awaryjnych - jak kupiłem rolke jakiś sprytny elekrtyk podłaczył poprzedniemu włascicielowi migacze pod awaryje - jakos to zmostkował kabelkami w kostce od awaryjnych i przy bezpiecznikach - nie wiem co i jak ale... awaryjne mogą mi sie kiedys przydać i wtedy moze byc problem.

Nie wiem jak to jest w corolli, ale w mojej cari II jest jedna kostka przerywacza do awaryjnych i ta sama do migaczy i raczej nie jest to wymysl szalonego elektryka. Jestem pewien bo jakies pol roku temu mialem problem z tym przerywaczem i jeszcze gorszy z elektrykami kretynami, ktorzy nie potrafili nic zrobic poza psiknieciem wd40 i stwierdzeniem, ze trzeba kupic nowy. W koncu sie wkurzylem i sam rozebralem kostke, dolutowalem odrobine i chodzi do teraz bez zadnych problemow.

oki tylko wiem ze jak rozlacze kabelek przy kostce od awaryjnych to migacze nie mrugaja tylko caly czas swieca, a jak jest ten kaeblek to mrugaja jak nalezy, wiec obajwam sie tylko ze jak porozlanczam te pomostkowane kabelki to moge nie miec ani migaczy ani awaryjnych