Wybory 2007 No i sie stało...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odnośnie wyborów 2007, jako szef sztabu wyborczego mojego ojca ;P polecam wszystkim niezależnego kandydata z ramienia PO
Oczywiście jeżeli uważasz że warto na niego zagłosować, proszę o przekazanie informacji dalej...a warto... Nie głosuj na partię, głosuj na człowieka...

Jeżeli przekażesz info dalej, Twój znajomy także, a Jego znajomy następnym osobom, mamy szanse na odsunięcie od władzy partie zapatrzone na Putina i demokrature w stylu rosyjskim

zapraszam na stronkę.

skok do strony kandydata.

Nie zabieraj babci dowodu...tylko okulary...i zabierz na wybory
hehe...obecność na wyborach obowiązkowa

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2007-10-09 15:09:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2007-10-09 15:10:30 ]

Ładna strona Zaglosuje

Cytat:
2007-10-13 17:48:51, versus pisze:
Ładna strona

Aleś ty skromny.... to twoja najładniejsza strona, ta kolorystyka...

ps Eifel masz 3 siostry hehe to niezły babiniec... ale mnie nie pokonasz w podstawówce w mojej klasie byłem sam z 7 dziewczynami... niezły harem, na każdy dzień inna

no ładnie Killer, ładnie...cicha woda ;P

Cytat:
2007-10-13 21:34:06, dr_Killer pisze:
ale mnie nie pokonasz w podstawówce w mojej klasie byłem sam z 7 dziewczynami... niezły harem, na każdy dzień inna

byłeś sam z 7 dziewczynami bo to byla szkoła o profilu odzieżowym

Cytat:
2007-10-13 23:35:53, smagi pisze:
bo to była szkoła o profilu odzieżowym

Nie ważne jaki profil, ważne że kobiet dużo. A odnośnie wyborów to strona spoko, i chętnie bym dorzucił swój głos, bo moi rodzice też w lasach pracowali, więc "swoich" trzeba popierać, ale niestety nie mam uprawnień

[ wiadomość edytowana przez: DaveOca dnia 2007-10-14 09:38:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: DaveOca dnia 2007-10-14 09:39:21 ]

Ha... Co do kobiet... Ja miałem w klasie 27 ! A co do wyborów... Nie będzie w tym kraju lepiej jesli my nie dojdziemy do władzy. Załóżmy partie

Cytat:
2007-10-15 06:37:18, Tippo pisze:
Załóżmy partie

Racja

Logo juz mamy

Tak czy inaczej lepiej zamknac ten temat bo jest cisza i nam kare dop....

Nie ma Leppera, nie ma Giertycha...nie dostana subwencji i cofają się o 15 lat...

mina Kaczyńskich z przegranych wyborów...beznenna ;P

Tylko jak PO, spierdzieli szansę jaka dostała od ludzi...to będzie kuku....

Szkoda Lepera tak z nim było ciekawie...

No to kaczki odlatują na zimę... a przybywa cudak , ja tam nie jestem przekonany co do niego, ten teraz będzie cuda wyprawiał i będą niezłe jaja jak wszystko puszczą w prywatę i Polskę sprzedadzą.... szwaby już się cieszą.

A nasz kochany prezydeńcik zapowiada wetowanie wszystkich ustaw PO trochę to niepoważne z jego strony.

Ja tam w cuda nie wierzę, zwłaszcza przy Polakach którzy myślą tylko o swojej kieszeni... ale połowa Polaków wieży, oby się nie przejechała prze naiwność...