Piaskowanie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam jakiegos zakladu zajmujacego sie piaskowaniem, potrzebuje wypiaskowac felgi - we Wrocku oczywiscie, jakby ktos cos wiedzial to bede wdzieczny

na rakowej kiedys piaskowali

A jest moze mozliwosc uzupelniania uszczerbkow?? Chodzi mi o pozostalosci po np kraweznikach

Ja tez chce zregenerowac moje brzydkie felgi ale tanim kosztem. Piaskowanie to chyba droga przyjemnosc?

jakieś półtorej roku temu kolega piaskował felgi do Poloneza za 20 zł/szt

ale chyba nie chcecie piaskowac alu ?

Mnie bardziej interesuje wypelnienie wglebien i wiekszych uszczerbkow powstalych od naszych kraweznikow. Dzwonilem do takiej firmy M&M i odebrala kobieta po czym powiedziala ze narazie nie robia tego. Dopiero za miesiac. Jak sie zapytalem o cene to tez nie potrafila odpowiedziec.

Jechalem wczoraj Krakowska i tam jest firma latex. Oni regeneruja felgi tzn w miejsce dziury nadlewaja spaw. Cena za 1cm to 15zl + trzeba jeszcze szlifowac. Powiedzieli tez ze jesli sa nie duze rysy to wystarczy tylko zeszlifowac.

Cytat:
2006-01-18 17:48:56, rafffik pisze:
Jechalem wczoraj Krakowska i tam jest firma latex.

A nie orientujesz się jak ze stalowymi felgami sprawa wygląda? bo chciałem do rekina zrobić komplet na zimę ale felgi nie są w odpowiednim stanie

A może jeszcze gdzieś piaskują - wie ktoś może - pisać

piaskowanie i szkiełkowanie robi firma spoko na ulicy ziemniaczanej, brochów. jak alusy to tylko tam