Wydech "sportowy" ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupował ktoś te tanie tłumiki, jak to chodzi, głośne ????
LINK

taki sam kupiłem ja w tygodniu bedzie siedział na aucie, mam też takie na sprzedaż i taniej niż na aukcji gdyby ktoś chciał więc jak coś to priv

a spasowałoby to do essiego mk7 1.6 16v KOMBI 1997r.
tzn wiem ze tak czy siak bym musiał wyciać miejsce na wydech w tylnim zderzaku...

Cytat:
2008-03-09 21:04:21, trance pisze:
taki sam kupiłem ja w tygodniu bedzie siedział na aucie, mam też takie na sprzedaż i taniej niż na aukcji gdyby ktoś chciał więc jak coś to priv

to daj znac jak to sie sprawuje, muszę i u siebie wymienić ale niewim czy jest sens bazić się w cos innego niż orginał

no więc tłumiczek juz od dzisiaj siedzi na aucie mruczy przyjemnie basowo, a jak sie silnik wkręca to jeszcze przyjemniej ja jestem zadowolony, ładnie wygląda a i lekko ale zauważalnie lepiej łapie auto od dołu...

HEYA HEYA ja sie na taki pisze, za ile wal na priv albo na mail i zrob zdjecie tego Twojego tlumiczka?? Czy do mojej bestii 1,3mk5 bedzie pasował??

[ wiadomość edytowana przez: pavulonstudio dnia 2008-03-11 20:08:08 ]

Cytat:
2008-03-11 20:01:06, trance pisze:
no więc tłumiczek juz od dzisiaj siedzi na aucie mruczy przyjemnie basowo, a jak sie silnik wkręca to jeszcze przyjemniej ja jestem zadowolony, ładnie wygląda a i lekko ale zauważalnie lepiej łapie auto od dołu...

A jaki masz silnik? Moze masz jakieś fotki, jak coś poproszę na maila

mialem okazje juz dzisiaj zobaczyc i uslyszec tlumik Tranca...brzmi pieknie i naprawde ladnie sie prezentuje na samochodzie