Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
thaniel Miłośnik FSO Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2003-08-12 12:05:38 Mam pomysl nagram dla ciebie te dzwieki na zlocie ogolnopolskim na pewno znajdziemy tam klasyczne brzmienie
pozdr |
q4d wwa | 2003-08-12 12:09:36 bardzo dzięki
Zycze udanego zlotu bo to chyba tuz tuz btw: tam gdzies zapewne bedzie DF o takich barwach jak moj 3D (sluzyl jako material wyjsciowy) |
Venus Miłośnik FSO Opel Astra kombi FSO KOT KLUB | 2003-08-12 12:21:53 Jesteś z wawy czemu nie przyjedziesz na zlot?? nie masz daleko
Venus |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-12 19:35:54 Bardzo prosze, służe pomocą. >> TUTAJ << jest dźwięk mojego Kanta (1300; '76) z pierwszego odpalenia (mp3). Może nie o to Ci chodziło (wydech chyba jeszcze oryginał od nowości ) ale możesz go podłożyć pod część "przed remontem" lub coś podobnego .
Dźwięk nagrany telefonem Nokia 7650, skompresowany na PC. Również wszystkie zdjęcia były wykonane tym telefonem (ewentualnie kilka Panasonic'em GD87 ale chyba nie ma ich na WWW). BTW - a gdzie jest kratka od wentylacji na tylnym słupku? I dlaczego kierunek na przednim błotniku jest czerwony (czy ja źle widze?) ps. Możesz zrobić jakiś krótki filmik z obracającym się modelem i odpowiednim oświetleniem tak by było widać jak wszystkie chromy błyszczą?? [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-08-12 19:40:49 ] |
SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2003-08-12 22:09:53 Stary, swietna rzecz, sam kiedys myslalem nad zrobieniem dfa w 3d ale niestety nie posiadam umiejetnosci...
jest kilka niedociągniec - malowanie, fiaty nigdy nie byly malowane na dwa kolory (fabryczne). dach byl zawsze w kolorze nadwozia... - troche za bardzo zaokrągliłeś koniec dachu i zapomniales o najwazniejszym, brakuje mu tylnych wlotów powietrza co znajduja sie na tylnych słupkach... w tym modelu były małe, chromowane, niby prostokąty... jesli mozesz to podeslij mi ten plik z 3d maxa na mail spajk@w.pl... przemaluje go na moje kolory. dzieki |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-08-13 01:48:34
Empetrójka jest tylko dla zmniejszenia rozmiarów co było konieczne przy wrzuceniu na darmowy serwer mający w każdym względzie jakiś limit . Oryginalnie to był jakiś autorski format Nokii przerobiony pozniej na WAVa którego mam na HDD, ale z racji nagrywania telefonem jakosc od poczatku nie byla najlepsza. I jeszcze raz podkreślam że wydech jest w tragicznym stanie (żaden seryjny silnik nigdy tak fajnie nie brzmiał ) - środkowy tłumik ma takie dziury że przy "gazowaniu" na postoju spaliny wylatywały spod progów . Jak naprawie i zmodyfikuje układ wydechowy mam zamiar zrobic więcej nagrań z pełnego zakresu obciążeń, wspomniane zmiany biegów itp., oraz kilka filmików. |
Marjusz 80' 2.0 i T3 WrocłaW | 2003-08-13 18:20:13 Koloru nie zmieniaj - po prostu pasuje. Szkoda, że takich nie robili. |