Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
snoise Forumowicz Astra F Caravan Strzyżów | 2008-05-24 23:05:29 Witam Zacnych i Szanownych
Szukam, szukam i nic. Jest mnóstwo tematów o linkach prędkościomierza, licznikach ale brakuje mi kilku pomocnych słów na temat napędu linki. Impulsator z tego co wiem wsadzony jest za zegarami, ale nic tam nie chcę ruszać bo elektronika to nie moja branża. Wywala błąd 24. Wiem "czujnik przebytej drogi". Linka nowa i chodzi jak złoto. Radio (nie oryginalne) odpięte i wciąż to samo. Czy ktoś z Was bawił się kiedyś z napędem tej linki? Jak wygląda, gdzie go szukać i czy da się go wykręcić w garażu bez demontażu skrzyni biegów? Krew mnie już zalewa . Jeśli Ktoś z Zacnych Forumowiczów dysponuje jakimiś rysunkami napędu lub fotkami byłbym dozgonnie wdzięczny za udostępnienie. Chciałbym uniknąć wymiany zegarów. Mam książkę P. Etzolda, ale ni huhu nic tam nie ma na ten temat (przynajmniej ja nie znalazłem). Proszę o jakąkolwiek poradę co z tym dziadostwem zrobić [ wiadomość edytowana przez: snoise dnia 2008-05-24 23:06:32 ] [ wiadomość edytowana przez: CHAOSseba dnia 2008-05-25 00:16:28 ] [ powód edycji: czytac regulamin zamieszczania "TEMAT" ] [ wiadomość edytowana przez: NAZAR dnia 2008-05-27 11:05:46 ] |