TUNINGOWISKO 2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto zapowiedź organizatorów w sprawie tego rocznego zlotu.

Mamy zaszczyt poinformować Państwa że IX edycja Ogólnopolskiego Zlotu Pojazdów Tuningowanych odbędzie się w dniach 7-8 czerwca 2008r. we Wrocławiu na torze samochodowym - ul Rakietowa. W czasie zapowiadanego weekendu właściciele najciekawszych pojazdów tuningowanych z całej Polski i zagranicy uczestniczyć będą w wystawie, na której dokonają prezentacji swoich dotychczasowych zmagań w zakresie tuningu. W czasie trwania zlotu odbywać się będą atrakcje towarzyszące, występy oraz impreza z dj-mi. Jak co roku, nie zabraknie "palenia gum", konkursów: mister zlotu, zawody, konkurs na najlepszego wirtualnego kierowcę losowanie nagród dla publiczności i wiele innych. Oprócz tego kiermasz tuningowy, wystawcy z Europy, liczne prezentacje, koncerty, mnóstwo ciekawych atrakcji. Serdecznie zapraszamy na to niepowtarzalne wydarzenie.

Program Imprezy:

Sobota 07.06.2008

10:00 – Oficjalne otwarcie Zlotu, rozpoczęcie zapisów do konkurencji
12:00 – Konkurencja KJS-1
13:30 – Pokaz stuntu motocyklowego
14:00 – Eliminacje Wojny PP
16:00 – Pchanie auta na czas
17:00 – Konkurencja KJS-2
19:00 – Ogłoszenie wyników, wręczenie nagród

Niedziela 08.06.2008

9:00 – Otwarcie II dnia Zlotu, zapisy do konkurencji
10:30 – Konkurencja KJS-3
12:00 – Eliminacje Wojny PP
14:00 – Konkurencja Mini drift
15:30 – Konkurencja palenia gum
17:30 – Ogłoszenie wyników, wręczenie pucharów i nagród
18:00 – Zakończenie Zlotu

Przez cały czas trwania Zlotu przeprowadzane będą eliminacje „Wojna Północ-Południe” prowadzone przez CTS, wybory „Mistera Zlotu”, „CarAudio”, konkursy dla publiczności, oraz prezentacje firm, aut i Klubów Tuningowych.

Klub DKT SQAD będzie obecny na zlocie Tuningowisko 2008

Jakos sie gdzies umawiamy zeby tam dojechac? czy jak to rozgrywamy???? pozdrawiam

no My startujemy o 8:30 z Oleśnicy, tak więc zakładam, że koło FACTORY będziemy koło 9:15, więc tam możesz się dołączyć

Mam nadzieję, że będzie większość klubowiczy. Do zobaczenia

No i już po wszystkim. Bez urazy dla nikogo, ale z roku na rok coraz gorzej to wygląda. Żeby na paleniu gum wystartowało TYLKO 5 AUT

powiem tak...

Dziękuję wszystkim ktorzy przyjechali reprezentować klub na Tuningowisku...

- Dobrze że ekipa z Twardogóry cały czas aktywnie działa (hmm te wypucowane Golfy i Hondy) ;P, Oleśnica i Wrocław też dopisała...
Poznaliśmy w końcu kolegów nowych pozapisywanych (pozdro dla Mentosa i Adamca)...

- Fajnie że niedziela dopisała, wyglądaliśmy profesjonalnie (dzięki RAF za namiot) flaga klubowa...grill itp.

Widać że mamy szeroki przekrój pomysłów na nasze autka...

Mamy i piękne stylizowane ze smaczkami Romeo i young timera...nie widziałem drugiej E28..., i Germana itp.

Dziękuje Versowi, Prezowi, Cichemu i spółce za przygotowanie piątkowe.

Rafowi i Prezowi za pomoc w sobote przy ustawianiu klubów....

Dzięki Killer że mimo awarii udało Ci sie przyjechać

Dzięki Tipoo - czekamy na filmik...oby nie do Gwiazki 2008 ;P

Partnerkom za towarzyszenie nam "dużym dzieciom" w tym naszym skrzywieniom...

Klub z różnymi falami zaczyna sobie w końcu śmigać po zlotach, oby więcej i częściej i w dobrym składzie...

Czekamy na NYSE

O kim zapomniałem sory...też im dziękuję

Milo było spędzić z Wami czas...jak zwykle zresztą

No nie udało mi sie pogadać z gościem od Astry a pewnie było by o czym.. ;P

Co do Tuningowiska...

Czy palenie akurat (zawsze wyśmiewali ze to jedyna konkurencja na tuningowisku...bo za mało miejsca) Rozumiem kolege Dava ze względu na skrzywienie tylnonapędowe...

Jak zwykle za wiele dobrego nie można powiedzieć...co z tego ze miejscówka nawet niezła jak organizatorzy jak zwykle nastawieni wyłącznie na zbiórkę kasy...

A śmietniki???? gdzie były smietniki....

Cytat:
2008-06-08 19:27:01, SVERAdesign pisze:
Czy palenie akurat (zawsze wyśmiewali ze to jedyna konkurencja na tuningowisku...bo za mało miejsca)

Nie chodzi mi o techniczne sprawy (mało miejsca , mało czasu itp.) Chodzi mi o to, że w tamtym roku było 4 razy więcej chętnych do tej akurat konkurencji.
KJS'y były dosyć ciekawe, aczkolwiek pierwszy przejazd zakończył się nieciekawie (Zielona Corsa wjechała w barierki, bo kierowca nie wiedział gdzie w końcu ma pojechać). w Ogóle nagłośnienie imprezy było takie sobie, mało można było usłyszeć i zrozumieć.

Cieszy mnie fakt, że w końcu impreza rozegrała się na profesjonalnym torze, ale niestety organizacja była trochę niedociągnięta.

miejmy nadzieję, że w przyszłym roku będzie już lepiej dograna impreza, bo możliwości nowej miejscówki są naprawdę ogromne.

No co do chętnych to juz lezy po stronie uczestnikow, pamietam zawsze na tuningowisko bylo duzo chętnych w paleniu gum, my tez mielismy na DKT problemy z chętnymi ale dobre podejście motywuje, mysmy mieli fajne i drogie nagrody. Ogolnie nawet spoko bylo Tuningowisko zmienilo sie na lepsze. Mimo zmian miejsc zlot ma swój niepowtarzalny klimat. Szkoda tylko ze dojazd masakra w sumie uniemozliwiał wjazd i wyjazd ze zlotu. To jakby Tuningowa pułapka VIII

Również dziękuję wszystkim za przybycie i za pomoc. Cichy z Młodym szczegolnie ładnie się prezentowali. Dziękujemy dodatkowo Cichemu za sprzedanie smyczy, pokryje to zakup altanki

Cieszę się, że zaczyna to fajnie wyglądać, są osoby w klubie na których zawsze można polegać i zawsze nas reprezentują. Dzięki Wam za to

Jak by ktoś miał ochotę, to 15.06.2008r jest "KROTOSZYN TUNING SHOW" więc chciałbym się zapytać, czy jest może ktoś chętny.

więcej info tutaj

[ wiadomość edytowana przez: DaveOca dnia 2008-06-09 20:45:06 ]

Killer zamieścił zdjęcia na stronie. Zapraszamy www.sqad.pl

Cytat:
2008-06-09 20:43:30, DaveOca pisze:
Jak by ktoś miał ochotę, to 15.06.2008r jest "KROTOSZYN TUNING SHOW" więc chciałbym się zapytać, czy jest może ktoś chętny. więcej info tutaj [ wiadomość edytowana przez: DaveOca dnia 2008-06-09 20:45:06 ]

Ja dziś byłem, jak na imprezę która jest za friko to moim zdaniem była bardzo udana. Lipa bo się spieszyłem i zapomniałem aparat zabrać wiec fotek nie mam Grunt ze jedno auto ze sqadu było

Cytat:
2008-06-15 17:12:32, Cichy20 pisze:
Grunt ze jedno auto ze sqadu było

Szkoda że się nie zgadaliśmy to byśmy na 2 pojechali. Trudno innym razem może się uda

cholera.... jak zwykle się dowiaduje po czasie....