Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
smagi SQAD Sympatyk Audi A3 TDi Oleśnica | 2007-09-06 00:41:31 Czy ktos z Was ma zainstalowana Viste ?? Jestem ciekawy czy warto to instalowac, czy sa jakies problemy itd.
Prosze o opinie... |
najmer SQAD Friend Audi 90 Oleśnica/WRC/Torquay | 2007-09-06 14:11:14 Wlasnie kupilem laptapa z tym g... , prawde mowiac zaczalem sie do niego przyzwyczajac, ale ogolni polecam linuxa, bo to badziewie zawiesilo kompa prawie juz przy pierwszym starcie, a potem jeszce kilka razy ale powoli sie oswoil i dziala coraz lepiej, strasznie zapycha pamiec i chce sie aktualizowac co chwile, ale ogolnie to moze byc o ile nie chcesz miec wiekszych kozysci ze swojego kompa, bo ja czasem sie zastanawiam czy ten procek to napewno pentium duo a i 1GB to troche malo dla wisty bo na dziendobry zajmuje 600MB pamieci... |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2007-09-06 17:29:51 O Win XP jak sie pojawił też były raczej negatywne opinie. Teraz zaś uważany jest za całkiem dobry system pomimo wszystko.
Do Visty też trzeba będzie się przyzwyczaić i tyle. Ja używałem w domu wersji Ultimate i była całkiem znośna, gdyby nie to, że mam troche za słaby komputer. Na firmowym laptopie mam Basic i działa nie najgorzej - tylko brak sterowników do wszystkiego !!!!! Kolega kupił laptopa z Vistą za 9 000 PLN i pierwsze co zrobił to w... bał w kosmos Vistę i zainstalował XP Pro SP2 i mówi że dopiero teraz ten komputer zaczął działać. Ogólnie - jak masz dobry (nowy) sprzęt, cierpliwość i pociągają cię wodotryski to może i fajny, ale jak chcesz żeby komputer w miarę działał albo masz nietypowe urządzenia to zdecydowanie nie polecam - przynajmniej narazie. |
orkabmx Audi Coupe WROCłAW | 2007-10-09 22:42:32 ja podobnie kupilem swizego laptopa z vista i szczerze polecam wysluzonego xp-ka vista ladnie wyglada ale jak potrzebujesz cos od systemu czy nawet z glupim blootuthem sie pobawic to masakra generalnie nie polecam pozdrawiam |