Może tak kubeczki??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że jedna z oleśnickich firm reklamowych ma dość ciekawą ofertę wpadłem na ciekawy pomysł. Do rzeczy - minimalne zamówienie to 36 szt, jeden kubek kosztuje nie więcej niż 15 zł. Czyli koszty nie są wysokie a możemy mieć ciekawe gadżety. Myślę, że każdemu przypadnie go gustu taki kubeczek. Przyda się w pracy i w domu.

Może każdy za ile tam chce sztuk, lub jak zarząd ustali może składki klubowe.... temat do przedyskutowania.
Zależy generalnie od ilości chętnych osób.

Jak coś to ja jestem chętny na dwie sztuk...

PS. Jak na razie tylko ogłoszenie, ale jeżeli temat się rozwinie to pofatyguje się do siedziby firmy po więcej szczegółów. Ewentualnie można skorzystać z innej firmy.... ważny pomysł.

zdecydowanie fajny pomysł...

mozna popytać innych firm reklamowych w Oleśni...

ja też jestem chętny na 2 ;P

Ja się mogę podpytać w "PERITO", bo już z chłopakami negocjuję zrobienie flagi klubowej. Ale jak coś to ja też bym się na 2 pisał

Ja tez jestem za tymi kubkami, bardzo fajny pomysł!!! Ja od razu dwa zamawiam!!!

No ja również byłbym chętny na 1

Hmmm takie kubki sQadu hmmm dla mnie odlot pomysl jestem za

Pomysł z kubeczkami umarł więc może w zamian coś nowego....

Przeglądając allegro znalazłem coś takiego:
http://www.allegro.pl/item394155995_czapki_z_daszkiem_z_haftem_wg_twojego_pomyslu.html

Może coś ze składek udałoby się kupić?
Oczywiście jest to tylko pomysł.
Ostatnie słowo należy do większości i prezesów klubu

jeśli coś wypali to Ja poproszę 2 kubki i 2 czapeczki - oczywiście mogę coś dopłacić

Możemy zrobić tak, że kto będzie chciał albo kubeczek albo czapeczkę zamówimy detalicznie taką ilość sztuk. Oszczędnością tutaj będą koszty wysyłki bo dostarczą pod jeden adres a na spotach rozdzieli się gadgety. Kubki tez znalazłem za 12zł http://allegro.pl/item391545972_foto_kubek_fotokubek_z_twoim_nadrukiem_zdjecie_grg.html Cena wydaje mi się jak najbardziej opłacalna.

ja jestem za czapkami i kubkami.
kubki bym 2 zamówił a czapeczke 1