Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2008-08-01 22:50:42 prosze o rade co moge zrobic. otóż wjechalem w auto no i hyunfddai wyglada tak
ktos chce go kupic i albo na czesci go sprzedac albo ktos chce go zrobic i nim jezdzic lub sprzedac zrobionego a ja wiec pytam ile moge dostac za to auto ile wy oceniacie wartosc tego auta? moge dopisac ze silnik chodzi instalacja gazowa sekwencyjna jest i dziala, sie normlanie przelancza. blacharka jak na zdjeciach jest do roboty i trzeba bedzie naciagac bo jak widac jest wgniecione. jakie sa koszta tkaiej roboty bo maske blotnik i zderzak to mi kolega zrobi. ogolnie prosze o rady co i ile mnie moze kosztowac jesli nie sprzedam a silnik i skrzynia jest na 90% dobra bo tam nic nie widze i pozatym normlanie dziala. no a jesli go sprzedam to ile dostane? czy moze jest ktos kto by go chcial? prosze pisac oferty i rady co moge zrobic. pozdrawiam dane: 97rok 1.3poj. 12v gaz sekwencja ma niecaly rok. [ wiadomość edytowana przez: OpawelQ dnia 2008-08-01 22:56:55 ] |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2008-08-02 12:18:25 Sprawa wygląda tak:auto sprzedam za 2000 zł,Troche sie zorientowałem u paru blacharzy.którzy wycenili naprawę ok 2 do 3 tys. duzym plusem co do innych hyundaiow jest to ze mam gaz sekwencyjny za 2500zl nie caly rok. pali 8 litrow gazu. nowe sa tez wahacze. czekam na oferty zainteresowanych. pozdrawiam
|
BartBartez HF MEMBER Coupe/Accent Gryfino | 2008-08-05 17:37:50 http://forum.hyundaifanklub.pl |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2008-08-06 18:34:07 dzis mam dokladniejsze dane.
juz mi nie zalezy na sprzedaniu auta ale jesli by ktos dal zadowolajaca oferte to sie zastanowie. a moj hyundaj na dzien dzisiejszy jest oceniony tak ze naprawa z czesciami u mechanika kosztuje 1800zl a kolega lakiernik pomaluje mi czesci za 500zl czyli koszt naprawy wyjdzie 2300zl wiec nie jest tak drogo. a jesli jest ktos mechanikiem czy kombinatorem w tkaich spawach to jeszcze taniej idzie to naprawic. jak cos to prosze pisac . |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2008-08-06 19:21:05 BartBartez sorki ale na twoim forum jest duzo mniej ludzi wiec lepiej mi dac tutaj ogloszenie. pozdrawiam |
OpawelQ HF MEMBER accent Libiąż | 2008-08-10 16:04:24 auto sprzedane!!!!!!!! ale jak by ktos chcial to mam wachacz do sprzedania nowka ze sklepu. przedni prawy |