Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2008-10-23 06:17:56 Nie słyszałem o tym, żeby można było regulować jasność podświetlenia panelu klimy. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-12-06 19:59:27
Trzeba zaroweczki wymienic bo pewnie sa przyczernione. |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-06 22:52:30 Ale żeby tak od razu wszystkie na panelu od klimy się spaliły??? Wiecie może jaki typ żarówek i ile ich tam będzie?? Podobnie przy stacyjce, ile i jakie żaróweczki tam są? A jeszcze nurtuje mnie jeden problem, czy podczas gdy kluczyki znajdują się w stacyjce i otworzę drzwi nie powinien rozlegać się jakis dźwięk (taki jak przy zapalonych światłach) i co może byc powodem jego braku??? |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-07 21:57:06 problem z panelem klimy rozwiązany, cos tam nie łączy bo postukałem lekko i zaczęło świecić, jak będzie czas to bardziej się zagłebie w tym temacie |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-12-07 22:40:25
Zarowki jak sie przepalaja to jak sie postuka to czasem wlokno sie na jakis czas sklei.Pewnie ze mozliwa tez jest zle wpieta kostka no jasnowidzem nie jestem Jedz do serwisu bo to sa przewaznie specjalne zaroweczki ,i raczej ich nigdzie nie dostaniesz,a zasilanie podswietlenia jest na tym samym bezpieczniku co pozycje. |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-07 23:05:22 Na mój nos to cos będzie tam niełączyć, bo pewnie jest tam kilka żaróweczek i gdyby miało się w nich wszystkich skleić włókno jednocześnie to jest to praktycznie niemożliwe, pogrzebie w tym przez weekend i sie dowiem, a wiesz może jakie żaróweczki wchodzą do oświetlenia stacyjki czy pozostaje mi jedynie serwis |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2008-12-07 23:41:32
Do stacyjki chyba taka zwykla 1.2 W ale tam niema znaczenia jasnosc wiec mozesz wsadzic cokolwiek. Zaroweczek jest kilka ale pytanie ile z nich swieci,no ale to juz ty widzisz ile jest punktow swietlnych. |
junior_ek TOYOTA DRIVER Rav4 Żywiec | 2008-12-12 23:01:54 No właśnie w tej stacyjce to nic nie świeci, wina żarówek czy może problem tkwi w czymś zupełnie innym?? |