A1 - A4 SOŚNICA - otwarte?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jechałem dziś ale mimo że znaków zakazu nie było to nadal o 17.00 były poustawiane odblaskowe słupki....hmmm a miało byc tak pięknie
Nikt tez nie zjeżdżał nowymi zjazdami.

[ wiadomość edytowana przez: archive15 dnia 2009-12-23 19:54:03 ]

Cytat:
2009-12-23 19:50:58, archive15 pisze:
Jechałem dziś ale mimo że znaków zakazu nie było to nadal o 17.00 były poustawiane odblaskowe słupki....hmmm a miało byc tak pięknie Nikt tez nie zjeżdżał nowymi zjazdami.

Zależy o której jechałeś..
Ponadto...ta informacja kompletnie nic nie znaczy dla 90% naszych Klubowiczów ..bo tyle jest spoza Śląska przecie!....to przynajmniej byś dodał coś co im rozjaśni dziwną i i tak mało czytelną w wyrazie Twą wypowiedź ...o np.

rozjaśniacz w materii tytuła wątku

Przeca napisałem że o 17.00, a poza tym właśnie ten wątek jest skierowany do ślązaków więc napisałem w tytule skrót myslowy, który jak mniemam tez jest poniekąd do odczytania dla pozostałych

Cytat:
2009-12-23 20:16:01, archive15 pisze:
Przeca napisałem że o 17.00..

hi hi...fakt...sorki

Przedświąteczne zamotanie mi się widać udzieliło

niemniej...skąd miałem wiedzieć jaka Twoja intencyja ?? , że niby ..właśnie ten wątek jest skierowany do ślązaków

No jo toć nie napisołech że ślonzoki to majom czytoć

Nie lubię dróg które nie mają wjazdu i wyjazdu.

No to tutaj mała ciekawostka: jak jezdzic po wezle sosnica
Pozdr.

Jak wracam z pracy to codziennie przejeżdżam przez ten "wspaniały" węzeł. Skrzyżowanie 3 dróg i koszt 10 miliardów a wszystko po to żeby docelowo zawsze mieć możliwość zjazdu do parku handlowego w środku.