Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2010-06-13 23:13:39 Jak w temacie sprzedam 2 sztuki opon (+1 gratis) Nokian NRe 185/65/R14 opony toczyły się na tyle przez 2 sezony więc bieżniki są w bardzo dobrym stanie.
Dla wyjaśnienia: kupiłem 4sztuki ale ze względu na to, że przód z prawej dość ostro się zużył więc sprzedaję te 2sztuki i dokładam gratis lewy przód, który ma jeszcze akceptowalny bieżnik. Cena klubowa to 100zł+80zł - najchętniej odbiór osobisty bo wysyłka byłaby problematyczna. Uwaga: jedna ze sprzedawanych opon (ta za 80zł) oraz ta gratis padły rok temu ofiarą osiedlowego wandalizmu - zostały czymś przebite i to w perfidny (lub nieudolny) sposób bo powietrze na tyle wolno uchodziło, że przez kilka dni podejrzewałem problemy z wentylami i dopiero wulkanizator uświadomił mi, że to takie małe niepozorne dziurki. Niemniej jednak ze względu na ten fakt obniżyłem jej cenę w stosunku do opony bez przygód a lewy przód dodaję gratis. [ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2010-06-13 23:15:00 ] |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2011-04-04 11:10:14 Podnoszę bo czas na wymianę |