Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-21 20:48:02 a wiec zakładam taki temacik zeby posłuchac waszych opini na temat waszych oponek zimowych , na czym jezdzicie , wady , zalety tych oponek , jak sie prawują w jakich warunkach itp. za opinie z góry dzieki
ja załozyłem Klebery Krisalp 3 , jak narazie w mojej Cari jeszcze nie miały okazji nigdzie pojechac poniewaz auto stoi i czeka az wymienie pompe wodną ale w ojca Cari w której ma te oponki od 2003 roku jest bardzo zadowolony z nich , bieznik kierunkowy , znaczek prędkości H , ciche są jak na zimówki i moim zdaniem bardzo dobrze sobie radzą w sniegu |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-21 22:11:10
misiek nie przypominaj o tych fotkach co to nie byly fajne fotki MISIEK: Dlatego galeria podupada .. boje się tam wchodzić [ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-11-21 22:15:20 ] |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-22 22:42:45 ja szukam jakiś oponek do Octawi a wiec stąd moje pytanie i dlatego chciałem zaczerpnoć opini troche na temat zimówek w moim wypadku cena nie gra roli ale czasem najdrozsze opony mogą byc do d....y , narazie myslałem nad Kleberami Kristal HP , Dunlop WinterSport M3 , Dayton`ami DW510 |
PiterK Toyota Carina 2.oD Kraków | 2006-11-24 17:23:52 O kurna a ja 10 lat jak jeżdże to nigdy nie miałem zimówek( Może sobie kupie na ten sezon) Ponoć lepiej się jexdzi po śniegu) Pozdro. |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-24 22:11:18 nie tylko pług jak przykopie ja jak jezdziłem poldkiem to jezdziłem na letnich "michałkach" i jezdziłem co tydzień drogą gdzie auta wsumie bardzo rzadko jezdziły , czasem było tak ze musiałem wrzucić bieg wyskoczyć z auta i go pchac zeby jechał bo nie dało sie jechac ten sam odcinek na zimówkach jak toyką jezdziłem nigdy takiego problemu nie miałem , choć raz na letnich moich toykę jezdziłem tamtedy po sniegu to sytuacja jak w poldku dlatego ja sie przekonałem do zimówek juz dawno z tymze potrzbuje dobre zimówki zeby w górach ewentualnie jakoś jeszcze mógł jechac bo czasem mi sie wyjazdy w sniegi zdarzają w góry i wtedy wole miec dobre opony na snieg niz zimówki tylko na trasy a jak sie w snieg wjedzie to tak jak na letnich |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2010-05-10 00:58:18 Końcówka sezonu zimowego to mogę w końcu coś powiedzieć o moich nabytkach
Ze spokojnym sumieniem mogę polecić zimówki Continental TS 830 Przez śnieg kopią się jak głupie, a w plusowych temperaturach spokojnie dają sobie radę. Na deszczu też bardzo dobrze trymają jak na zimówki. Tam gdzie na letnich robię zakręt 110, to na tych TS830 jadę koło 100 w bardzo dodatnich temperaturach Jak dla mnie - rewelacja, pomimo tego że to germańskie Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2010-05-10 23:41:26 Na zime Fulda i Kleber...jedno kristal drugie krisalp,albo odwrotnie,przy czym rzezba w jodelke lepiej trzyma na lodzie a wyciete w takie wafle czy poobgryzane ciastka zdajsie montero ,rotego lepiej sie wykopuja ze sniegu.
Daytony Nokiany badziewia na potege,jedne sie krzywia drugie nie trzymaja.Na lato Goodyear,lub ,Uniroyale tez kiedys mialem,ale modelu nie pamietam ,trzymaly super nigdy mi opona nawet nie pisnela na zakrecie. |