Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2010-06-12 00:45:31 A jak sie spisuje Millers ?
Coś mu dolega ? Polsyntetyk to ostateczność, trzyma sie pelnego syntetyka jak wszystko jest OK. |
rng17 avensis 7a-fe milanówek | 2010-06-12 02:11:36 To już lepiej dłużej jeżdzić na syntetyku niż zalać pół syntetyk i koszty sie obniżą z mniejszą szkodą dla silnika |
jadzka1233 TOYOTA DRIVER Toyota Carina włocławek | 2010-06-12 08:58:41 dokladnie tak jak koledzy pisza. U mnie juz ubywa oleju i zazdroszcze Ci tego syntetyka... Na tym nie oszczedzaj bo nie warto. |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | 2010-06-12 13:18:39
Millers stanowczo polecam ja na nim smigam (nie oszczedzam auta bardzo ciezka noga) silnik pracuje rowno i cicho, olej po roku i ok 11 tys. jest jeszcze w miare czysty ja mam ten: http://www.millersoils.pl/produkty/premium-samochody-osobowe/oleje-silnikowe/olej-silnikowy-syntetyczny-millers-oils-xfs-5w40/ moim zdaniem warto kumpel zalewa swoja rajdowke tez millersem i jest zadowolony. Pozatym cena jest rozsadna za jakosc jaka reprezentuje. Dzieki wszystkim za odpowiedzi, w sumie pytanie bylo tak o dla rozeznania sie, ale i tak doszedlem do wniosku, ze bedzie zalany znowu pelnym syntetykiem i zdecydowanie znowu Millersem pozdr. |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2010-06-14 16:03:38 A czemu Millers ?
Co cię skloniło do tego wyboru ? |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | 2010-06-15 10:00:03
w najwiekszym stopniu to ze kosztuje podobnie co elf , a olej jest wyzszej klasy, a do tego tez znajomy, ktory byl ich przedstawicielem w czasie kiedy potrzebowalem olej, zalatwil mi po nizszej cenie. Dodatkowo wiem ze w mocno obciazonych silnikach olej tez spisuje sie dobrze (rajdy amatorskie). No i to ze na Motula mnie nie stac . Moj wybor nie byl poparty dlugoterminowym sprawdzaniem parametrow oleju po prostu zlozylo sie na to kilka czynnikow, plus to ze znam marke Millers oli z zaangażowania w sporty motorowe no i ze pojawil sie przedstawiciel na Polskę wlasnie rok temu. |