Drzwi lewe przód i tył kupię

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule kupię drzwi z lewej strony przednie i tylne do Espero 1.8 model z 1999 r. Kolor dowolny mogą być "gołe" - warunek bez rudej. Ewentualnie kupię nowe "gołe blachy".

[ wiadomość edytowana przez: smok-wawelski dnia 2011-02-20 12:49:40 ]

Cytat:
2011-02-20 12:48:49, smok-wawelski pisze:
warunek bez rudej.

dobry żart, nic dziwnego-żółty kolega

Cytat:
2011-02-21 19:51:11, syndoktora pisze:

y tam Marcin..wredny jezdeś

....jak yellow Kolega naprawdę dobrze poszuka ..i zainwestuje ze 2-2,5 tys.zł ..to jakoś te dwoje skrzydeł jeszcze może kupi w PL....oczywiście ..zgodnie z życzeniem ..będą gołe jak święty turecki

Mi jakiś rok temu udało się kupić 3 szt. drzwi z minimalną ilością rudej. Pod Krakowem koleś rozbierał radiowóz - espero. Całe z tapicerką, szybami itp. za 100zł/sztuka.
Mimo zabezpieczenia hammeritem zaczyna je już ruda zżerać

Pozdr.

Cytat:
2011-02-21 22:52:16, robertkaluza pisze:
Mi jakiś rok temu udało się kupić 3 szt. drzwi z minimalną ilością rudej. Pod Krakowem koleś rozbierał radiowóz - espero. Całe z tapicerką, szybami itp. za 100zł/sztuka. Mimo zabezpieczenia hammeritem zaczyna je już ruda zżerać...

śląski luft im zaszkodził ?

Cytat:
2011-02-21 23:18:50, bogdan1 pisze:
śląski luft im zaszkodził ?

Raz byłem od tego czasu w Sosnowcu. może to dlatego...

Pozdr.

Cieszy dobre poczucie humoru doceniam to

Wracając do tematu wątku, jak ktoś wie gdzie można kupić to proszę o podpowiedź. Mam świadomość że może być trudno, bo szukam ich osobiście i jak do tej pory z mizernym skutkiem dlatego pozwoliłem sobie na stworzenie tematu.

Jestem tym bardziej zainteresowany że posiadam Espero z 1999 r. kupione w salonie w PL, pierwszy właściciel i jedyny kierowca Wiem co i kiedy w tym aucie było robione, szkoda sprzedawać ...
To wyjaśnienie może pomoże w zrozumieniu dlaczego ...

Co do znajomości realiów, żółtodzioba itd itp, to czy zajmowałbym czas szanownym kolegom z forum gdyby rzeczone drzwi leżały w sklepie.

Cytat:
2011-02-22 09:22:34, smok-wawelski pisze:
.. czy zajmowałbym czas szanownym kolegom z forum gdyby rzeczone drzwi leżały w sklepie...

Szanowny Kolego ..ależ LEŻĄ ..tylko naprawdę trzeba się wysilić i kliknąć kilka razy na klawiaturze !
TUTAJ np kupisz nówkę /tył/ za śmieszne 250zł

to po jakiś próbnych...15 sekundach "szukania" , analogicznie pewnie gdybyś tylko zechciał /se kliknąć/ ..takich ofert znalazło by się dużo więcej

Cytat:
2011-02-21 19:51:11, syndoktora pisze:

ja mam bez rudej leżą w piwnicy, nie ma z czego się śmiać tyle że prawa strona

Cytat:
2011-02-22 10:10:22, bogdan1 pisze:
Szanowny Kolego ..ależ LEŻĄ ..tylko naprawdę trzeba się wysilić i kliknąć kilka razy na klawiaturze ! TUTAJ np kupisz nówkę /tył/ za śmieszne 250zł to po jakiś próbnych...15 sekundach "szukania" , analogicznie pewnie gdybyś tylko zechciał /se kliknąć/ ..takich ofert znalazło by się dużo więcej

Z tym źródłem powyżej to jest tak, w googlach wyświetla się bezpośredni link do listy z częściami ale jak się kliknie na link firmy, której to nazwę można odczytać ze stopki strony, wchodzimy na ich stronę główną następnie link "części zamienne" i przekierowuje nas na stronę allegro (tam wystawili do sprzedaży to co im zostało) gdzie tych drzwi nie ma. Pisałem do nich majla i upewniałem się telefonicznie. Bardzo miła i sympatyczna obsługa ale jak się okazuje nie aktualizują strony. Samo życie

Napisałem na forum że szukam tych drzwi osobiście i faktycznie jest problem. Moja prośba o pomoc pozostaje aktualna