Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
voo Espero CD automat FZ | 2011-05-20 19:37:32 witam.
jak w temacie - sprzedam moje Espero. - rok '95, przebieg 179kkm - 1.8 90hp + LPG - wersja CD z klimatyzacją - automatyczna skrzynia biegów - alufelgi Melber 7J/15 et 12 z oponami Conti 185/55 - zimówki na stalówkach VW z oponami GoodYear UltraGrip 185/60/14 - przegląd i OC ważne do końca roku Espero mam już od dobrych kilku lat, sprowadzone z Niemiec z przebiegiem 98kkm. wszystkie naprawy wykonywane na bieżąco na dobrych częściach. po kupnie wymieniłem amortyzatory na Sachs touring (podczas ostatniego przeglądu skuteczność ponad 80% przód i tył). zawieszenie niewyklepane, nie ma żadnych luzów. przy przebiegu 170kkm wymieniłem rozrząd z pompą wody + uszczelniacze. przy okazji wymienione płyn chłodniczy i termostat, świece, kopułka i kable WN BOSCH, olej Valvoline 10W/40, wszystkie filtry. przegląd instalacji LPG + regulacja. parę tygodni temu klocki przód BOSCH i szczęki tył ATE, olej w skrzyni biegów ATF220. silnik i skrzynia pracują bardzo dobrze. jedynym minusem jest wyciek spod pokrywy zaworów (uszczelkę już drugi miesiąc wożę w bagażniku, dodaje do auta). karoseria jak widać na zdjęciach, rdza w miejscach typowych dla Espero. sprzedaję bo zwyczajnie chciałbym zmienić auto zdjęcie Espero cena 3000zł. kontakt: 609-402-779 pozdrawiam. |