Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2011-07-07 23:23:28 Jak w tytule:
Do sprzedania kompletny zestaw do montażu w Espero (wymagane felgi min.15"): -tarcze 288mm -zaciski ATE -klocki hamulcowe Nie jest to nówka sklep ale tarcze bez żadnych śladów zużycia, klocki 99,98% grubości , zaciski używane lecz wszystko sprawdzone, 100% sprawne Do montażu w Espero wymagane będą zapewne jeszcze dwie płytki "redukcyjne" /patent Kol.Pstrusia / ale to już dla konkretnego klienta. Cena do uzgodnienia (niestety od razu piszę że będzie znacznie drożej niż 1 zł ) Chciałem wykonać adaptację tegoż do leganzy, niestety dzisiaj , po bardzo wnikliwej analizie na serwisie, okazuje się zbyt w tym przypadku skomplikowane i kosztowne |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2011-07-18 13:22:43 Jeśli nie masz nic przeciwko, to podłącze się pod temat.
Ja mam z kolei na sprzedaż zestaw (też od Pstrusia) mocnych bo z Omegi lub jak kto woli Vectry hamulców tylnych. Kompletne tarczobębny, bębny, zaciski, klocki, tarcze kotwiczne, linka ręcznego. Uwagi co do zestawu: Używane ściągnięty z mojego Espero Klocki to ok. 10-20% Tarcza 80-90% Tracza kotwiczna oraz szczęki ręcznego niemal idealne, Prawy zacisk do regeneracji (100-150zł), Lewy zacisk spoko, ale przy okazji warto wymienić uszczelnienia. Cały zestaw spisywał się rewelacyjnie w Espero z połączeniem z zestawem, który oferuje B1, Espero dosłownie stanie w miejscu Zachęcam do transakcji osoby, które pragną podtuningować sobie Przecinaczka, i robią to od prawidłowej strony. |