Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2013-01-28 23:14:17 Wypnij wtyczke z zaworu EGR i sprawdz czy piny nie wylazly razem z wtyczka. |
syd Tychy | 2013-01-29 22:43:48 !!!!!!!!!!!!!!TYLE RAZY MOWA O PROFESIONALNEJ DIAGNOSTYCE!!!TO 90%NAPRAWY-POZOSTAŁE 10% TO NAPRAWA USZKODZONYCH CZĘŚCI LUB ICH WYMIANA(co prawda czasem naprawa lub wymiana tych części trwa o wiele dłużej niż diagnostyka to i tak droższa ale prawidłowa diagnostyka kosztuje mniej niż bujanie się z jakimiś kodami z nieba)!!!CIEKAWE NA ILE KOLEGA LUB JEGO SPRZĘT DIAGNOSTYCZNY SIĘ POMYLIŁ!!!CZEKAMY NA ODP.!!!
|
auri auris Warszawa | 2013-02-01 18:28:09 Tak jak kazaliście, pojechałem do serwisu toyoty. Pan podpiął komputer i po minucie podał diagnozę - EGR do wymiany. Możei tak trzeba było od razu zrobić, a nie Wam głowę zawracać . Mam nadzieję, że to zadziała. Jak by co, to pozwolę sobie Was jeszcze raz prosić o pomoc.
Pozdrawiam! |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2013-02-01 22:32:24
Mam nadzieje ze sie nie dal zlapac na przeklamaniu kodow gdzie w rzeczywistosci chodzi o uzwojenie przepustnicy. A jaki w ostatecznosci byl kod bledu? |