NIE MAM SILY???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem posiadaczem corolli 2.0 d4d od pewnego czasu traci moc tak jak by ktos podczas jazdy zabral 50 koni zaraz wraca do normy to takie dziwne bo 100,200,500 kilome,jest ok a potem tak jak by cos odcielo silnik chodzi idealnie rowno pali od szczala .filtr wymienilem na serwisie bledow nie ma zaworki vca w pompie wymienilem na nowe nie ma poprawy nawet serwis nie ma pojecia co jest!!!!

pomooocccy BIGELEKTRON witam jestem posiadaczem corolli 2.0 d4d od pewnego czasu traci moc tak jak by ktos podczas jazdy zabral 50 koni zaraz wraca do normy to takie dziwne bo 100,200,500 kilome,jest ok a potem tak jak by cos odcielo silnik chodzi idealnie rowno pali od szczala .filtr wymienilem na serwisie bledow nie ma zaworki vca w pompie wymienilem na nowe nie ma poprawy nawet serwis nie ma pojecia co jest!!!!

ben100 - zrób test drogowy z pomiarem ciśnienia paliwa na listwie CR i turbo to będzie wszystko wiadomo i nie będziesz musiał wymieniać części w ciemno.

witam dzieki za podpowiedz bylem na serwisie raz jeszcze wynienili filtr paliwa przeplywka ok filtr ok zaworki vca ok turbina ok cos mi sugerowali ze na 80procent wtryski bo podczas testu w trakcie jazdy w jednym czasie spadlo cisnienie mechanik gadal to napewno wtryski moze jeden przelewac i spada cisnienie????ale jak przelewa to bedzie caly czas a ja dzis zrobilem 250km i autko szlo jak szalone a potem zablokowal znowu i tak z 50km ciagnie i slabnie tak jak bys odpinal jakas kostke ,zaczal nawet kopcic na czarno jak zaczyna ciagnac dziwne!!!a jak kupilem te toyotke nieszczesna to byl zaslepiony wezyk chyba od egr ja to wpiolem na swoje miejsce ale bez zmian?

Cytat:
2013-04-08 17:58:17, ben100 pisze:
witam dzieki za podpowiedz bylem na serwisie raz jeszcze wynienili filtr paliwa przeplywka ok filtr ok zaworki vca ok turbina ok cos mi sugerowali ze na 80procent wtryski bo podczas testu w trakcie jazdy w jednym czasie spadlo cisnienie mechanik gadal to napewno wtryski moze jeden przelewac i spada cisnienie????ale jak przelewa to bedzie caly czas a ja dzis zrobilem 250km i autko szlo jak szalone a potem zablokowal znowu i tak z 50km ciagnie i slabnie tak jak bys odpinal jakas kostke ,zaczal nawet kopcic na czarno jak zaczyna ciagnac dziwne!!!a jak kupilem te toyotke nieszczesna to byl zaslepiony wezyk chyba od egr ja to wpiolem na swoje miejsce ale bez zmian?

A po cholere go wpinales?A zanim wpiales juz ten problem wystepowal?