Zestaw głośnomówiący w RAV4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie

mam zapytanie Rav 4 z 2009 roku - zestaw głosnomówiący fabryczny - dzis byłam w serwisie Apple bo aż głupio się przyznać nie mogłam sama podłączyć Ip5 ...pojechałam pan miły próbował i kicha...tzn Iphone widzi zestaw ale już nie łączy - komunikat że art media nie są podłaczone.. wcześniej rozmawiałam z serwisem Toyoty i powiedziano mi że ten typo zestawu co mam w aucie jest kompatibylny z Ip...

co mam teraz zrobić? Pan z Ip powiedział,że może trezba uaktualnić zestaw ....pomocy ! jeżdzę sporo i nie odważę się rozmawiać trzymając telefon przy uchu...

Cytat:
2013-05-02 14:33:08, Teska pisze:
Witajcie mam zapytanie Rav 4 z 2009 roku - zestaw głosnomówiący fabryczny - dzis byłam w serwisie Apple bo aż głupio się przyznać nie mogłam sama podłączyć Ip5 ...pojechałam pan miły próbował i kicha...tzn Iphone widzi zestaw ale już nie łączy - komunikat że art media nie są podłaczone.. wcześniej rozmawiałam z serwisem Toyoty i powiedziano mi że ten typo zestawu co mam w aucie jest kompatibylny z Ip... co mam teraz zrobić? Pan z Ip powiedział,że może trezba uaktualnić zestaw ....pomocy ! jeżdzę sporo i nie odważę się rozmawiać trzymając telefon przy uchu...

Pewnie ze jest kompatybilny po wgraniu najnowszej aktualizacji.
W 2009 nie bylo standardu bluetooth 4 ba chyba nawet nie bylo trojki.Jak w 2011 kupilem Nokie n8 z bluetooth 3 to tez mi sie nie laczyla z niektorymi starymi zestawami.
jedz do serwisu niech zaktualizuja.
Chyba ze masz wersje USA to nie zadziala.