Esperak idzie na złom

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jeśli komuś coś się przyda -niech pyta.
Anteny nie mam.
Akumulatora nie mam.
Mam podświetlany podłokietnik(wewnątrz) i popielniczkę-tył,z gniazdem zapalniczki(przód).Wszystko okablowane z wtyką.
Alternator -sprawny.
Pompa wspomagania-po wymianie łożyska i uszczelniacza.
Zestaw do montażu przekaźników podnoszenia-opuszczania szyb.
Zamek kierowcy i siłownik Master -prawie nowy-zima
(Ruska) jest obca na schodzie.Czym by nie smarować zamarza.
Zegary,przyciski-bez zastrzeżeń.
Linka ręcznego-nowa-nówka.
Wydech w częściach -nowy.
Portki wydechu-nowe.
Tłumik końcowy -nowy
Sprzęgło nowe,rozrząd nowy.
Chętnie sprzedam na części-jako całość.
Jedynie w silniku jeden wtrysk dopomina się wymiany-zimą.
Auto z LPG.Butla do lutego.Auto jeździ na co dzień bez szwanku.
Próg prawy do wymiany-daję blachę.
Szkoda mi go ale jak nikt nie zechce to złomiarzowi sprzedam.

Cytat:
2013-12-11 00:27:07, gafcio pisze:
Jeśli komuś coś się przyda -niech pyta. Anteny nie mam. Akumulatora nie mam. Mam podświetlany podłokietnik(wewnątrz) i popielniczkę-tył,z gniazdem zapalniczki(przód).Wszystko okablowane z wtyką. Alternator -sprawny. Pompa wspomagania-po wymianie łożyska i uszczelniacza. Zestaw do montażu przekaźników podnoszenia-opuszczania szyb. Zamek kierowcy i siłownik Master -prawie nowy-zima (Ruska) jest obca na schodzie.Czym by nie smarować zamarza. Zegary,przyciski-bez zastrzeżeń. Linka ręcznego-nowa-nówka. Wydech w częściach -nowy. Portki wydechu-nowe. Tłumik końcowy -nowy Sprzęgło nowe,rozrząd nowy. Chętnie sprzedam na części-jako całość. Jedynie w silniku jeden wtrysk dopomina się wymiany-zimą. Auto z LPG.Butla do lutego.Auto jeździ na co dzień bez szwanku. Próg prawy do wymiany-daję blachę. Szkoda mi go ale jak nikt nie zechce to złomiarzowi sprzedam.

50gr za kg??

Pojawiło się dwóch chętnych na zakup całości +wszystkie auto-złomy.Jutro zacznę obdzwaniać skupy bo chętni mają jakieś ale przy wydatku rzędu 600zł.Jest jeszcze jedna opcja:dwa bloki dalej stoi(czasem) taki sam Esperak jak mój ale nie mogę namierzyć właściciela.

Cytat:
2013-12-11 12:02:06, gafcio pisze:
Pojawiło się dwóch chętnych na zakup całości +wszystkie auto-złomy.Jutro zacznę obdzwaniać skupy bo chętni mają jakieś ale przy wydatku rzędu 600zł.Jest jeszcze jedna opcja:dwa bloki dalej stoi(czasem) taki sam Esperak jak mój ale nie mogę namierzyć właściciela.

A może tylne głośniki masz jakieś fajne?
Potrzebowałbym też całą deskę (konsolę) i mieszki ręcznego i biegów - o ile są w dobrym stanie.
Jak wyglądają małe szybki drzwi tylnych? (chodzi mi o te uszczelki które lubiały się nadrywać)
Byłbym jeszcze chętny na kilka pierdółek, ale to raczej drobnostki.

Pozdr.

Głośniki mam zaklepane u kolegi-Pioneer.Mieszki są przetarte.Ogólnie to wymontuję radio,CB,jakieś drobiazgi i w sobotę wyprawiam Esperaka na Tamten Świat.Za złomowanie dostanę 600zł i papiery potwierdzające.W cenie jest laweta.

Robercie a o jakich drobnostkach wspominasz?Jutro z rama idę wymontować jakieś duperele a może i jakiś drobiazg ?

parownik w jakim jest stanie? ile Ci gazu palil? te zaslepki co sa w przednich drzwiach od wlacznika otwierania bagaznika masz?

Parownik gazu czy klimy? Oba używane,sprawne.Gazu palił mi ok 11l po mieście.Instalacja Autronic.Mam komputer AL700 i simulator AE304.
Zaślepkę od otwierania klapy(strona prawa)mam.