Przeczytajcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dostałem taki list:
otrzymałem, przekazuje dalej
Ludzie sluchajcie w zwiazku z akcja Walka z nielegalnym oprogramowaniem, muzyką i filmami.
Policja działa w nastepujący sposób. Przychodzą dwie lub jedna osoby do domu i podają się za ankieterow, zadaja pytania, jedno z nich dotyczy czy posiadaja panstwo komputer. Jeśli odpowiedz jest twierdzaca funkcjonarjusze wyciagąją odznaki i żadaja przedstawienia całego oprogramowania( komputera do wglądu).
Posiadam te wiadomosci od wlasciela kafejki internetowej, ktorego znajomy padl ofiara tych policjantow i zostal jemu zarekwirowany komputer.Wiec jeśli odpowiecie ze nie posiadacie komputera w domu Policjanci nie mają prawa wkroczyć
do waszego domu bez nakazu sadowego(to pytanie tyczy sie tez internetu logiczne jesli mamy internet mamy i komputer) Starajcie sie przekazac ta wiadomosc jak najwiekszej liczbie osob z roznych miast. Pomoze to uchronic ludzi przed utrata ukochanego komputera. Nie pisze tu bzdur w stylu rozeslij to do jak
najwiekszej liczby ludzi bo to zostawiam waszemu prywatnemu osadowi
oby te listy uchroniły przed utratą komputera

Dostaje to ze wszytskich stron. Na gg, maila i teraz na forum... owszem psy robia taka akcje, ale jesli nie maja nakazu prokuratorskiego to moga mi naskoczyc na kant spodni.
Co do ankieterow to i tak zawsze kaze sie tego typu pacanom wypalowac!

oj KiLeR jestes aspołeczna jednostka koleś próbuje jakoś koniec z końcem związać, a Ty taki niegrzeczny... (to w temacie ankietera i KiLeRa)

[ wiadomość edytowana przez: robreg dnia 2003-12-18 10:51:58 ]

Sorry,ale jakby ktos mnie tak podpuszczal to bym gnoja ubil tluczkiem do miesa i utopil w szambie

Cytat:
2003-12-18 10:54:27, KiLeR pisze:
Sorry,ale jakby ktos mnie tak podpuszczal to bym gnoja ubil tluczkiem do miesa i utopil w szambie

A moze obciąć jaja plastikowym nozem

Tez mozna, albo zacisnac tyrtytke na worze

Można jeszcze położyć jajka na oczach

albo spalić gume na klejnotach to też dobre

A teraz zastosujmy to w poscie o lusterkach Bialego.

Ja to slyszalem w troche innej wersji,tzn:psy maja isc z nakazem do firmy internetowej,firma ma im podac dane osob podlaczynych do neta i psy maja juz wpadac z nakazem do konkretnych osob.Oprocz pyrania na dysku,moga tez zapieprzyc wszystkie plyty-piraty.Nie wiem ile w tym prawdy,ale ja ich i tak nie wpuszcze.

Jesli beda mieli nakaz to nie bedziesz mial wyjscia - niestety!!! Z nakazem w reku moga wbic sie sila...

Owszem - to prawda, ze adresy biora od dostwcow netu.

Cytat:
2003-12-18 11:38:32, KiLeR pisze:
Jesli beda mieli nakaz to nie bedziesz mial wyjscia - niestety!!! Z nakazem w reku moga wbic sie sila...
(...)

Nie ma rady - trzeba bedzie wzmocnić drzwi. Ile koszuja porzadne antywlamaniowe?

Nie twierdzę, że piractwo jest dobre, gdyż wiadomo, że nie. Lecz to co się dzieje w tym kraju to istna paranoja. Ci debile zamiast brać się za wytwórców piratów to zaczynają od drugiego końca szmaciarze.

Jestem ciekaw jak wyglądają stosunki pomiędzy telekomunikacją a TePsą.

Notabene, żeby mieć i-net nie muszę posiadać kompa, gdyż posiadam tuner Polsatu, który umożliwia korzystanie z netu, więc CHW.. resztę znacie.

Jeszcze raz podkreslę, że nie popieram piractwa, lecz takie metody są po prostu kretyńskie. Tym bardziej, że zarobki są tutaj takie a nie inne, podobnie ceny również około 20% wyższe niż na zachodzie.

ludziska, przeciez to kolejny SPAM, nie dajcie sie robic w balona, prosze!

A świstak siedzi i zawija w sreberka

to przeczytajcie jeszcze to może to coś wyjaśni

Ciekawe co policja robi z tymi piratami co na stadionie rekwiruje.
gdzieś czytałem że zarekwirowali tam ok 500000 płyt ( ale nie jestem pewien czy nie więcej), Niech policja zacznie przeszukania od swoich "krawężników", "czernuchów", SG i innych którzy biorą udział w tych nalotach .
A tak po za tym to CHWDP - chowaj windowsa do piwnicy

Ludzie co za bzdury!!!
Chyba nie chcecie mi powiedzieć, że policja wejdzie do kilkunastu milionów domów i sprawdzi legalnośc oprogramowania. Jakaś banda cwaniaków grasuje i wchodzi do chaty i twierdzą, że są z Policji. Jak gościu ma licencje to wychodzą, a jak nie ma, to straszą grzywną, więzieniem, gadają, dają "się urobić" i własciciel takiego kompa prosi by zabrali maszynę i nie wnosili sprawy do sądu ( sądy musiałby pracować 24/dobę ). Gośc się cieszy że nie pójdzie do pierdla, a "policja" idzie na bazar i sprzedaje kompa.
Tak to działa
Policja wchodzi do mieszkań, jedynie gdy prowadzi postępowanie w sprawie i ma na to podstawy.
To badziewie leciało do mnie zewsząd i olałem je. To jest tak jak niby jakiś wirus w kompie i należy coś tam usunąc itp itd

O cholera,a u mnie tyle nieprzyzwoitych świnstw na kompie jest
A tak serio moga sobie skoczyć.

No i tu sie z Toba Majchal nie zgodze, bo prawdziwe naloty sa od pewnego czasu bardzo wzmozone.
Oczywiscie moga tez pojawic sie oszukancy, ale oni na pewno nie beda mieli nakazu prokuratora.