Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
czarocorolla Toyoya Corolla Cieszyn | 2004-03-28 15:56:49 gratuluje i dobrze wiedziec ze sie tym zajmujesz.
Zycze wiecej sukcesow i silnej woli w dalszym trenowaniu. |
Darus TOYOTA DRIVER Lexus IS300 Wrocław | 2004-03-28 16:48:02 W polsce nie ma dystrybutora Boostera. |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-28 17:56:21 Ano z przedstawicielem Boostera to raczej bieda w PL.
Gratulacje za miejsce na pudle w ogólnopolskich zawodach, ćwiczysz konkretnie Shidokan czy jakąś formę BJJ, LL, SAM3O czy jeszcze jakieś inne MMA ? |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-28 18:59:05 Powiedzmy że te dziedziny nie są mi obce, praktykuję tradycyjne Ju-Jitsu, ale przy różnych okazjach także parter miło że ktoś na forum też coś robi ze swoim wolnym czasem
|
bartosz8 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Poręba | 2004-03-28 22:58:46 hmmm czy jest dystrybutor to nie wiem... ale jezeli ktos chce jakies czesci booster sklep@boost.com.pl e-mail do sklepu gdzie sprowadzają częsci boostera... |
papa_smerf Toyota Corolla Częstochowa | 2004-03-29 03:48:42 widze ze jestes z czestochowy, wiec zawitaj na krótka do sklepu www.tuning.pl i z nimi pogadaj mysle ze krzysiek ci sciagnie od nich cos pozdrawiam |
LexusFan Częstochowa | 2004-03-29 14:02:18 Studiuje w Cz-wie a jestem z okolic
Super masz tą corolle... moze kiedys mnie przewieziesz?? Co Ty na to ?? |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-03-29 23:14:59
No Karolku, moje życie od pięciu lat jest podporządkowane treningom, jak sie udaje to pięć razy w tygodniu, do tego urlop zarezerwowany na obóz szkoleniowy, mówię Ci to choroba podobnie jak moja miłość do Toyotki Co do udowadniania różnych rzeczy różnym kolesiom to bym był ostrożniejszy, ja jestem zdania że wykorzystywać swoje umięjętności powinienem tylko i wyłącznie w chwili zagrożenia zdrowia lub życia mojego lub bliskich (no ewentualnie kogoś na ulicy postronnego też ), a tak cisza i spokój, żadnego udowadniania. Zresztą to co trenuję to nie jest sport lecz sztuka walki, a to jest róznica, i dlatego ja nie mam sparingów (kumite) bo nie może być rywalizacji tam gdzie chodzi o wywołanie maksymalnego efektu detrukcji dla atakującego napastnika, no i dlatego też nie jest to również samoobrona, bo wystepują elementy ataku uprzedzającego w myśl zasady że najlepszą obroną jest atak No ale jak juz wspominałem mam na tym punkcie totalną ambę, więc wybaczcie mi takie odejście od tematu Yaga, a ty co tam robisz w kwestii siniaków na sali, obijasz jakiś kolesi ?? czy to od piłki ? |
LexusFan Częstochowa | 2004-03-30 12:35:02 yaga a nie kreci Cie sportowa rywalizacja? sparingi ? mozliwosc sprawdzenia swoich umiejetnosci ? mozeliwosc konfrontacji z przeciwnikiem ? Bo mnie to bardzo kreci, ta adrenalina jak stoisz naprzeciwko kolesia i zaczynasz walke. Nic nie slyszysz, wszysto gluchnie, nie slyszysz publicznosci, komentatorow, nic nie ma dla Ciebie znaczenia tylko jedno ZWYCIESTWO ! jestes podnieconyadrenalina uderza Ci do glowy. To uczucie jest niesamowite |
Yaga Toyota Yaris Wrocław | 2004-03-30 12:52:55 Nie, mnie to nie kręci. Trenuję dla fanu, nie rywalizacji. Poza tym, jak już wspomniałam, zaczęłam niedawno i sparingów na razie mamy niewiele. Ale jak ktoś mi mocniej przyłoży, to także mocniej oddam.
Rozumiem jednak, o czym mówisz, bo takie skoki adrenaliny czułam na zawodach, kiedy przed startem serce wali, czujesz maksimum koncentracji, nikogo nie widzisz, a na znak pędzisz do mety jakby Ci ktoś motorek w tyłek wsadził. Życzę dużo sukcesów i wygranych walk |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-30 13:26:18 Yaga
Zainteresuje się Krav Magą, tam większość starć kończy się skopaniem jaj - bardzo skuteczne. Tam się walczy nie tyle żeby żeby przeżyć, tylko tak "zniechęcić" przeciwnika, żeby się do niego po walce spokojnie móc odwrócić plecami i nie martwić się, że wstanie i zaatakuje. Generalnie Krav Maga służy do samoobrony i zabijania przeciwników, ale czego się spodziewać po jej twórcach Izraelczykach LexusFan Gratulacje! |
Yaga Toyota Yaris Wrocław | 2004-03-30 13:38:43
Trenuję właśnie kravkę |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2004-03-30 14:59:24 Podziwiam koleżeństwo, za samodyscypline i wytrwałość
. Ja pare lat trenowałem Tai-Chi i Kung-Fu Wu-Shu. Ale po liceum się skończyło - brak czasu (wiem, wiem takie tłumaczenie) no cóż . Rywalizacja, to raczej nie dla mnie, z natury jestem powolny (chyba, że się rozkręcę ). My podchodziliśmy raczej od strony medytacji/filozofii - stąd to Tai-Chi (samo doskonalenie, wniknięcie w siebie, przepływ energii - te sprawy ), żałuję w sumie, że nie bardzo jest jak i kiedy (i że jestem leń) bo wiadomo 2 treningi to minimum . |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-30 15:56:12
Trzeba było tak od razu. Dobrze że nie masz ... że jesteś kobietą |