Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-12-21 21:10:23 wróć do lakiernika i niech zrobi tak by lakier dobrze wyglądał. możesz pokazać foto tych plam??? |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2004-12-22 15:28:48 jakośc zdjec jest taka że nie wypowiem się na temat plam |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2004-12-22 15:50:37 Bez przesady ,ja dobrze widze plamy ,ale zapodam jeszcze dwa zdjecia:
|
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2004-12-22 23:08:37
Ja tez ,ale niestety nie mam cyfrowki P.S Po nowym roku powiem co z tym lakierem POZDRO |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2004-12-30 14:59:29 Z mojego punktu widzenia to niewieże w to że po jakimś czasie to sie wyrówna. Moja carinka ma troszke jasniejszy lakier i byla malowana nie raz ale takie coś to nigdy się nie zdarzylo! Poprostu wtrafiłeś na jakiegos niezdolnego lakiernika!! JA bym jechał do typa i rządał żeby jeszcze raz malował bez żadnych kosztów. A jesli nie pomoże to powiedz mu że poskarżysz się na forum |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2004-12-31 15:25:25 Nie wiem jak ale kolor sie zrownal ,jest prawie identyko,tylko te plamy sa ciagle ,probowalem pasty tempo i efekt jest taki ,ze plamy schodza ale wole pojechac do tego lakiernika po nowym roku zeby on sie tym zajal (obiecal mi). POZDRO |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2004-12-31 18:16:25 Witam
Moze oddał Ci samochód z jeszcze niewyschniętym lakierem?? No to z tempo to uważaj... Pozdrawiam |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-01-23 19:10:14 Wczoraj pojechalem z powrotem do tego lakiernika ,sam stwierdzil ,ze najprawdopodobniej lakier do konca nie wysechl ,zrobil mi polerke (maszyna) i plamy zniknely. Po polerce wyszlo jeszcze kilka innych rzeczy np. krostki (pylki kurzu pod lakierem,prawie niewidoczne) ,i jakies przebarwienia ,ktore nie schodza(tylko w jednym miejscu). Ale ja nie narzekam ,samochodzik sie blyszczy ,drzwi sie otwieraja ,czego mozna wiec chciec ?. Najwazniejsze ,ze pozadnie wyklepal mi dzwona.
Pozdro |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-01-23 19:11:11 Wczoraj pojechalem z powrotem do tego lakiernika ,sam stwierdzil ,ze najprawdopodobniej lakier do konca nie wysechl ,zrobil mi polerke (maszyna) i plamy zniknely. Po polerce wyszlo jeszcze kilka innych rzeczy np. krostki (pylki kurzu pod lakierem,prawie niewidoczne) ,i jakies przebarwienia ,ktore nie schodza(tylko w jednym miejscu). Ale ja nie narzekam ,samochodzik sie blyszczy ,drzwi sie otwieraja ,czego mozna wiecej chciec ?. Najwazniejsze ,ze pozadnie wyklepal mi dzwona.
Pozdro [ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2005-01-23 19:12:55 ] |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-01-23 22:25:11 wkońcu masz normalny lakierek zapamiętaj ten adres i więcej tam nie jeździj |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-01-23 23:06:55 Witam!
Ale żeście mnie wystraszyli z tymi plamami moja carineczka właśnie przechodzi zabieg lakierownia (cała) i aż trudno sobie wyobrazić co bym zrobił gdy by lakiernik spierniczył robotę, na szczęście to mój znajomy i mam nadzieje że nic nie spierniczy, chociaż widziałem ją w piątek wyglądała tragicznie ale to faza robocza (na szczęście) Fotkę z piątku zamieściłem w profilu TRAGEDIA! |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2005-01-24 17:13:01
Rzeczywiscie niezaciekawie wyglada ,ale jak sie pomaluje bedzie jak nowa. Zostawiasz jej ten sam kolor ? |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-01-24 17:21:01 a właściwie po co ja lakierujesz?? Rdza?? rysy?? czy juz nie błyszczałą sie ładnie |