Nowy KTSWFAN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich fanów tuningu Jestem nowy na czacie i chciałbym sie przedstawić.

witam i pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czesc. No ale przedstawiajac sie napisz kilka slowek o sobie no i o furce
Pozdr.

Nom ja też sie serdecznie witam!!!

Witam i milego czytania/pisania zycze

Rowniez witam! Napisz cos wiecej o sobie jak mozesz. Zycze milego z nami gawozenia .

Witam Cię
Koniecznie napisz coś więcej o sobie i aucie

Moje autko to Honda Civic 1.6 VTEC 3D Jest zajebiscie Szybka MA jakies 160 KM Seryjnie ma 130 ale jest dołorzony czip sportowy co daje jej zajebiste osiągi .Z podstawowych rzeczy mam kubełki sztywne zawieszenie filtr storzkowy z orginalnym dolotem strumienice oraz podwójny wydech z 4 koncówkami ca daje zarombisty pomrók a przy wyrzszych orotach pracuje jak w scigaczu .Jesli macie jakies pytania to pytajcie Pozdrawiam wszystkich.

to ładnie musi zamiatac zcheciom spawdzimy to na pierwszym tegorocznym strecie jak mozesz to wrzuc jakies fajne fotki twojej furki Pozdrawiam !!!!!!!!!

Furke masz Wyrabista, fajnie sie prezentuje Jakie ma osiagi twoja bryczka ??. Pozdrawiam i witam

Cytat:
2005-01-19 18:35:37, ozi12 pisze:
Jesli macie jakies pytania to pytajcie Pozdrawiam wszystkich.

Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać, po co Ci 4 rurki,
fakt masz najwięcej w mieście, ale coś to daje.
Twoją Honde znam z miasta, bardzo ciekawe autko ale te 4 rurki

Cytat:
Moje autko to Honda Civic 1.6 VTEC 3D Jest zajebiscie Szybka MA jakies 160 KM Seryjnie ma 130 ale jest dołorzony czip sportowy co daje jej zajebiste osiągi .Z podstawowych rzeczy mam kubełki sztywne zawieszenie filtr storzkowy z orginalnym dolotem strumienice oraz podwójny wydech z 4 koncówkami ca daje zarombisty pomrók a przy wyrzszych orotach pracuje jak w scigaczu .Jesli macie jakies pytania to pytajcie Pozdrawiam wszystkich.

Sorry, nie mogłem sie powstrzymać
dołożony, stożkowy, oryginalnym, zarąbisty pomruk, wyższych obrotach ... jeszcze bym się dopatrzył czegoś ale nie chcę nikogo dołować

Cytat:
MA jakies 160 KM Seryjnie ma 130 ale jest dołorzony czip sportowy co daje jej zajebiste osiągi

Masz wykres ?? Jesli nie to stawiam ze tam jest moze z 135 kuni

Cytat:
Moje autko to Honda Civic 1.6 VTEC 3D Jest zajebiscie Szybka MA jakies 160 KM Seryjnie ma 130 ale jest dołorzony czip sportowy co daje jej zajebiste osiągi

No no, 30 koni chipem w N/A...niezle. A ze tak przy okazji zapytam na ktorej hamowni mierzone?

P.S. Beeep, tak trzymaj, moze zostaniesz klubowym ortografem

Cytat:
2005-01-19 22:46:06, Piotrek83 pisze:
No no, 30 koni chipem w N/A...niezle. A ze tak przy okazji zapytam na ktorej hamowni mierzone? P.S. Beeep, tak trzymaj, moze zostaniesz klubowym ortografem

Z pewnoscia bylo to robione podczas przegladu technicznego na rolkach do sprawdzania hamulcow

Panowie spokojnie . Wy tu najezdzacie a Ozi zaraz pokaze wykres z hamowni i bedzie Wam glupio hehe. Co do opisu autka to wydech daje dla mnie zarabisty pomruk jesli ma 2,5cala, a kawalek przed nim bulgocze V8 i to jedna rurka calkowicie wystarczy . Ale jak wiadomo kazdy ma swoje zboczenie . Jakos dziwnie mi sie to czytalo Ozi, jeszcze nie slyszalem czlowieka, ktory by tak opowiadal o swoim samochodzie, ze wszystko ma "zaj...", a moze to po prostu skromnosc... .

P.S. Remek robisz dobra robote, moze za niedlugo bedzie sie milej czytalo co niektore wypociny .

Cytat:
2005-01-20 03:18:09, _Gallus_ pisze:
P.S. Remek robisz dobra robote, moze za niedlugo bedzie sie milej czytalo co niektore wypociny .

Siedzi tam z elementarzem i sprawdza

Ja tam wierze ze Ozi wam pokaze jak zajebiscie jest szyPki
Pozdr.

Cytat:
2005-01-20 04:32:17, zoom pisze:
Siedzi tam z elementarzem i sprawdza

Marcinku ........ do tego nie potrzebuje żadnego elementarza czy też słownika to się ma w główce wszystko

Ale żeby nie robić OT to z chęcią zobaczyłbym co ta Honda potrafi.

Te 4 rury to po to byscie mieli o czym pisac Taki sobie załatwiłem i taki załorzyłem szybciej było go załorzyć nisz przerabiać A co do 160 KM to powtarzam to co mi gosciu powiedział jak kupywałem ale dla niektórych moge nawet pisac że mam 130 Jak nakleje naklejke ATS dojdzie mi troche mocy może wtedy będe miał to około 160 KM

To ze masz 4 rury to zaleta.
A moc bedzie czas sprawdzic
A naklejka ATS daje z 5 kucy, natomiast KTSW z 20
Spoczko. Zrob kilka zdjec autka i pokaz nam