Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
patrykos ESPERO Warszawa-Bielany | 2005-03-12 15:52:12 UWAGA FORUMOWICZE ESPEROWICZE!!!
PROBLEM JEST POWAZNY! NIEZBYT KOCHANA MAMA MOJEJ KOCHANEJ ZONY CZYT. TESCIOWA WPIEPRZA MI SIE W KAZDA NIEMAL SPRAWE POCZAWSZY OD NASZEGO SLUBU, ZE PO URODZENIU MOJEGO SYNKA NAWET NIE WSPOMNE.CIAGLE ROBI NAM ZAKUPY:A TO SZYNECZKA,A TO SEREK I INNE DUPERSZNYTY,WSZYSTKO DLA DZIECKA ITP. PRZYJEZDZA SREDNIO CO DRUGI DZIEN (MIESZKAMY SAMI NA SZCZESCIE) MOJA ZONA NIESTETY NIE CHCE JEJ TEGO WYGARNAC NO BO "...TO JEJ MAMA I GLUPIO" JA W SUMIE TEZ NIE CHCE NA POCZATKU "NOWEJ DROGI" WALIC Z GRUBEJ RURY. PANOWIE I PANIE Z WIEKSZYM STAZEM DAJCIE JAKIES RADY JAK WYBRNAC DELIKATNIE Z SYTUACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEDE BARDZO WDZIECZNY! POZDRWIAM |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-03-12 17:36:53 Grzybki?
A tak poważnie - nie wiem. Przeprowadzić się do innego miasta... Spróbuj może na spokojnie porozmawiać, najlepiej przy jakiejś jej uroczystości (imieniny, dzień teściowej, dzień kobiet...) może podziała i zrozumie... jak nie to będzie awantura i mamusia się obrazi.. Czyli de facto efekt osiągnięty w każdym wypadku.... |
FGM2 Espero Warszawa | 2005-03-12 18:59:58 Jest taka reklama w Firmy THULE od bagażników i boksów dachowych.
Jest sobie auto z PACKiem / boksem na dachu i obok napis: Drugie najlepsze miejsce dla teściowej A tak na serio to jaką szyneczke kupuje, powiedz żeby jakieś serki typu bree kupiła no i może łososia, aha no i niech nie zapmina o bułęczkach i mleku, a tak na super poważnie to powiedz zeby też smieci wyniosła.... |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-14 08:18:16 Oj, jak to dobrze, że moja teściowa mieszka 110km od nas
Ale niestety moja mama mieszka jakieś 200m i nawiedza moją żonkę z intensywnością 1 dziennie. Nie wiem jak ona (moja żona) to wytrzymuje, bo ja wtedy jestem w pracy, ale musi zagryzać zęby bo my często im też podsyłamy naszą córeczkę Życie w symbiozie z teściami i rodzicami ma też i swoje dobre strony. A jedyna rada dla Ciebie, to więcej dłubaniny przy esperaku (zawsze można jeszcze coś udoskonalić ), albo spacery z synkiem w czasie wizyt teściowej. Kłutnią nic nie zdziałasz. |