Dobry warsztat/mechanik od BMW w radomiu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może gdzie można spokojnie jechać z samochodem tej marki w Radomiu?

Z postów które czytałem wynika że Marcin zna sie konkretnie na BMW. Marcin może ty jesteś mechanikiem?

Z góry dzieki za odpowiedzi..

[ wiadomość edytowana przez: borian dnia 2005-05-03 19:10:07 ]

Ja polecam Marcina

jakie auto i co ci się dzieje?

Ogólnie chciałbym sprawdzić co mu dolega, co potrzeba wymienić, może wyregulować...
No i dobrze byłoby mieć kogoś do kogo można pojechać w momencie jak sie coś dzieje i być pewnym że bedzie to ktoś kto sie zna na BMW a nie ktoś co całe życie naprawiał poldki.

Jest to e34 2,5l z 89r. benzyna + gaz

Cytat:
Ogólnie chciałbym sprawdzić co mu dolega, co potrzeba wymienić, może wyregulować...

jeśli wszystko dobrze chodzi to po co zaglądać? co chcesz regulować? możesz najwyżej pojechać do ZTE na toruńską na sprawdzenie zawieszenia. polecam szczerze tę stację obsługi. sprzęt konkretny a i osoby też kompetentne. oczywiście nie do napraw, ale ocenią rzetelnie stan auta.
w razie jakichś kłopotów czy problemów, pytań zapraszam na forum, lub do mnie prywatnie.
GSM: 503 12 03 26
GSM: 500 15 45 45
e-mail: marcinradom@bmwauto.net
do zobaczyska na zlocie, a może wcześniej nawet.
pozdrawiam

Znaczy się właśnie nie wszystko chodzi jak powinno i potrzebuje żeby ktoś kto się zna zobaczył co trzeba zrobić, bo ja sam jestem lamer w tym temacie i nie chce wymieniać czegoś czego nie było trzeba....

Ale zamotałem, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Daj znać czy byś się podjął tego zadania to do Ciebie(chodzi o Marcina - żeby nie było wątpliwości do kogo są skierowane te słowa) zadzwonie jak coś i sie dogadamy.

Pozdrawiam

nie ma sprawy, możemy sie styknąć. zazwyczaj wieczorami jestem dyspozycyjny. skąd jesteś?
pozdrawiam