3.07.2005 KJS w Kolbuszowej-V Eliminacja Mistrzostw Okręgu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
3 lipca odbędzie się KJS-sik, trochę tam będzie odcinków szutrowych, ale napewno będzie warto pojechać bo ADS LOK pomaga im w organizacji.
Serdecznie zapraszam na impreze.

kompresor wrzuc jakies info ile wpisowe itp.
Rzeszowiak szykuj sie startujemy

Ojciec poważnie jedziemy podbijać świat nową ewolucją malucha ??

anotrzeba auto potestować na spokojnie.
Juz wiem że ne iwyrobie sie na zlot klubowy to na kjsa robimy.

To jak startujemy to startujemy!! Damy rade jak zawsze

to się nazywa mania maluszkowa mże sobie kupie również malucha pościgam się z wami fajna sprawa

---------------------------------
alfa racing ride with me

okrotnik musialbys sie nielada wysilic zeby cos powalczyc z rzeszowiaka malcem..... to jest specjalny maluszek.......

kompresssooorrrr mnie interesuje czy macie plany na kjs robiony przez was bo przydałoby sie cos znowu posmigac ......

Grzesiu niedługo niedługo...
poczekaj kilka tygodni - poczatkowo planowali ten nasz zrobić również eliminacją adsu, więc zapewne niedługo pojawi się data Kjs - adsowkiego.

wiesz grzeochotnik pogada sie z czuczem na boku, on przerobi mi go w swój własny sposób ehehe czucza włąsne paliwo , i jakieś dodatkowe elementy do silnika i można z rzeszowiakiem startować

----------------------------------------------
alfa racing ride with me

i co bedziecie tez odchudzac auto okrotniku....

nie chyba raczej nie niebede maluszkiem siewoził ehhehehehe poczekam jeszcze nie teraz zaatakuje wszystkich

--------------------------------
alfa racing ride with me

Grzesiu jak cosik będe wiedział więcej szczegółów to dam znać.
A jak na razie szykujcie furki i siebie. jak coś mogę pomóc i poszkolić kierowców do takiej jazdy( za free ).hehe

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-06-16 14:38:42 ]

Najpierw cholero jedna pomoz dojsc z instalacja co jest co

Wiesz Czu, brak motywacji , nie ma załącznika .
Sam nie wiem .

No to ja nei startuje napewno - brakuje kilku czesci oprócz wtrysku , spawanie wydechu itp lekka reka 300 zł... wiec odpada ...
poczekam az zdobede kase a to zejdzie.