Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
miki87 Sieradz | 2005-10-03 23:50:19 Sytuacja wygląda następująco, mam około 500zł.
chce w miare dobry bass w Aucie; Nubira-sedan (Chodzi mi tylko o zestaw: Subwoofer+wzmak) i teraz zastanawiam sie co zrobic, --czy Kupic: WZMACNIACZ (Blaupunkt GTA 200 Flash) + TUBA BLAUPUNKT GTt 300 F łączny koszt około: 470zł LUB do skrzyni którą posiadam z głosnikiem (PANASONIC - EAB-W301 30cm , Moc Max 450 W Pasmo: 20 Hz - 10 kHz skut. 91 dB / W 4 Ohm, OPIS GŁOSNIKA kupic jakiś porządny wzmacniacz do w cenie 250-350zł. Skrzynia jest duza, z grubej płyty, i wydaje mi sie ze głosnik też jest odpowiedni. (ALE JAKI?) bo w sumie może byc jednokanałowy na SUB, a może byc wiecej, wykorzystałbym je może do głosnikow PIONKA, chociaż nie jest to zalecane:/. myślalem tez o alternatywie i zakupie tego zestawu: RAVELAND Mowiąc dobry bass mam na mysli coś co masuje plecki, jakość też by była wskazana. juz sam nie wiem, prosiłbym o jakąs skromna opinie i rade, a może całkiem nowe/lepsze rozwiazanie:> myślę, że trafiłem w dobre rece;d |
miki87 Sieradz | 2005-10-05 23:33:35 a może ten zestawik:MAC AUDIO ???? Ktoś może juz mial do czynienia z Tą marką..? |
Voy Mod Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-10-12 14:29:06
macaudio mialem i nawet jeszcze ma w szafie skrzynke redattack. calkiem przejemny basik z tego sie wydobywa. ale odradzam tuby. |