Witam. jak juz w tytule napisalem chodzi mi o glosniki do alfy 33.. tam oryginalne otwory sa na glosniki 5x7" a takie glosniki mnie nie satysfakcjunuja!! chcialbym wstawic glosniki HERTZA DSK 165 ale nie wiem jak zrobic panel zeby ladnie wygladal!! i jeszcze jedno czy te glosniki uciagnie mi moje radio JVC kd-G201 Moc 4x50 wat czy raczej bede musail zafundowac jakis piecyk?? w domu mam wzmachol Alpharda 2x300 wat a w rms nie wiem ile ma i czy moze on mi sie przyda do tych glosniczkow?? Z gory dziekue za odpowiedz
Siema.
Wzmacniacz alpharda Ci sie napewno nie przyda
Esk naszczęcie mają dosyć dobrą efektywność i zagraja pod samym radiem.Aczkolwiek wzmacniacz dobrej klasy jest wskazany . Napewno zmniejszy to zniekształcenia.
Co do przerabiania otworów to chyba tylko dopasowanie MDf-u.
P.S.
A koledze Diamsonowi radze być bardziej cierpilywym.
aha czyli te Esk pod ten wzmazniacz nie zkladac tylko pod samo radio tak...?? a w ogole jak ja juz mam jeden wzmacniacz zalozony( tzn dostalem aktywna tube ktora na prawde bardzo ladnie gra i jestem z niej zadowolony ) to czy jak zaloze nastepny to nie bedzie mi siadal akumulator?? a jak tak to jak zrobic zeby bylo wszytsko ok?? dopiero od nie dawna zaczalem sie bawic w zmiane audio wiec sory za takie dzisiwne ptania! Pozdro dla wszystkich