Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bear Była "Pomarańczka" Lędziny | 2006-06-01 17:57:52 Witanko wszytskim...
Jakby ktos potrzebowal: 1. Fotele przednie z eleganta w stanie BDB (+ chyba nawet mam cala kompletna kanape w stanie bdb-) Caly zestaw z auta z '98, malo uzywany... 2.(SPRZEDANY) Tlumik niby "sportowy" w dobrym stanie ale z dlawikiem, mimo wszytsko dosc przyjemnie chodzi, nie jest dziurawy, papier na niego mowi ze powienien przezyc bez problemu jeszcze rok... Do niego moge dorzucic obejmy ktore jeszcze troszke wytrzymaja... 3. Klosze z eleganta w stanie bdb- 4. Pochlaniacz par paliwa ELX 5. Komplet szerokich zderzaków, tylko musze się upewnić czy są cale... 6. Tylna belka biala... 7. Tylna klapa, z wyciętymi żebrami (bez zamka) 8. Mam jeszcze praktycznie kompletny silnik z '88 roku ktory zmienilem na ten z ELX z '98... Jakby ktos cos potrzebowal mozna by go w sumie rozebrac i na części... FOTEL - sa dwa... komplet + moge dorzucic cala tylna kanape img408.imageshack.us/img408/795/fotel6ay.jpg TŁUMIK - mam do niego nawet dobre obejmy tylko nie mam ich w tej chwili pod reka... img189.imageshack.us/img189/6698/tlumik7vc.jpg TAKIE TAM JESZCZE img478.imageshack.us/img478/2509/rozne8yz.jpg Co do cen to proponujcie, najlepiej na PW zebym wiedzial ze sie cos ruszylo w temacie Jak jeszcze znajde cos ciekawego to dorzuce do listy [ wiadomość edytowana przez: Bear dnia 2006-06-01 20:00:48 ] |
booster Mysłowice | 2006-06-01 19:34:59 po tlumki sie niedlugo zjawie Pozdro |