Fajna zmuła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no nie ?

wszystko umarło.
A jak rozmawialismy na gg to pamietasz co mówiłem i to jest prawda.
Jak ADS od stycznia spasuje to nic sie w stalowej dziac nei bedzie poza lasowiakiem

Czego czuczu stawiasz tak sprawe! Co to tylko jest Ads i (byłe) ktsw w stalowej??

no to powiedz co sie ciekawego dzieje pozatym w naszym miescie.

aa i srednio byl jeden post dziennie ostatnio - takze forum az kwitnie

A czy moze mi ktos wkoncu wytłumaczyc dlaczego sie tak stało bo odkad wrócilem nikt nic nie mówi forum to chyba widmo chodz jestem non stop prawie na nim czemu padł klub i nikomu sie naprawde nic juz nie chce??
Ja mysle ze teraz moze byc dlanas jaks szansa bo jakies rozpady sa w SSS mozna by robic 1/4 u nas legalna moze cos by z tego wyszło a tak to lipa nic anie widu ani słychu.
Moze mi ktos wyjascic to na gg jesli nie chce tu numer chyba jest znany tą proźbę kkieruje do np. czucza, marek moze ty bedziesz cos wiedział moze villi draco tez cos moze dozucic czarek ktokolwiek

a moze chłopoki zrobimy jakies spotkanie na centrum jak za dawnych czasow a potem POM po miescie

Szkoda gadac krzychu.
A w srode z checia wybrałbym sie na spota a potem POM - trzeba by dac info na głównym.
A co do 1/4 to po ostaniej watpie by ktos w to wszedł bo od 1/4 jest dalej debet w adsie

A moze jednak by sie ktos pokuził i np. na gg to mi wyjasnił bede wdzieczny to mzoe teraz by było lepiej skad wiesz mzoe jednak trzeba zaryzykowac a nóz sie uda nie wiem tylko sobie tak gdybam.
Kurcze poszłem do wojska i padł klub teraz nic sie nie dzieje forum pada jak nie juz padło gdzie ta atmosfere sprzed 2 lat a nawet sprzed roku panowie mozna powoli cos delikatnie spotykac sie propozycje panowie mi szkoda wielka ze padł klub wiem ze juz coraz mniej czasu było dla niego ale ....

Ale wbrew pozorom spotykamy sie.
Nie ma juz statoila ale czesto sie widujemy.
Ehh jak tak badzo chcesz to odezwij sie za 5 min na gg

Geoo, myślisz że przez to że byłeś w wojsku klub sie rozpadł ?

Poprostu znudziło sie nam to samo, streety na ktorych nikt sie nie sciga, spoty na ktorych jest 10 osob, pom gdzie nikt nie chce sie poscigac bo go policja zlapie.
Ja sie juz rozstałem z szybkimi autkami, majac rexa 3 miesiace, tylko dzikus zaproponowal co jakis czas jakies konkretniejsze sciganko, po co mi takie auto zeby leczyc lanosy ze swiatel, pierdole. Niema aut niema po co cos robic, sporo chlopakow chce sprzedac auta bo zero frajdy z nich w miescie :]

nara

Jesli wiekszosc chlopakow posiadanie samochodu determinowalo checia wydymania kogos spod swiatel to rzeczywiscie nastaly teraz ciezkie czasy. Ostatnio sporo osob kupilo, badz kupi jakies enduro wiec nowa zajawka gotowa A jak nie to pozostaje planeta po zjedzeniu paru pigul

uwierz mi ze jak masz szybkie autko to nudzi ci sie codziene walanie sie po miescie i smiganie z wlasnym cieniem

Moze i tak, bo ja nie mam ani wlasnego ani tymbardziej szybkiego samochodu ale jak mialem objawy znudzenia wystarczylo szybkie przejechanie paru zakretow,a na jesieni w zimie to juz wogole jak ktos narzeka na nude to .......

Widze ze jedyne pobudzenie nadejdzie z pierwszymi powaznymi sniegami ;]. A jesli chodzi o miasto to sie nie wypowiadam, bo jestem 1lub 2 na miesiec i budynki stoja, ludzi na ulicach nie ma czyli norma ;].

Dobrze powiedziane ludzi na ulicach nie ma.
Wogóle jakies pustawe to miasto nocą jest

dlatego leje na to miasto zmieniam auto ktore daje fun z robienia km i jade .... ))

czyzby djesel ?

Cytat:
2006-11-21 08:29:25, Marek pisze:
dlatego leje na to miasto zmieniam auto ktore daje fun z robienia km i jade .... ))

aś gupi

FAKT FAKTEM w STW wieczorami jest lipa na maxa.