Grzybobranie, a toyota MAJERA.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
27 sierpnia o 20:00

Napeweno będe moja toyotka.......

Cytat:
2006-08-20 17:04:43, MAJER pisze:

Ja równiez sie pojawie, albo swoim matizem albo sie z kims zabiore

Cytat:
2006-08-20 17:04:43, MAJER pisze:

jesli mnie majer wezmie to i ja sie zjawie ... no nierobie ale bedzie sie dzialo... a ze toyotka jest w swietnym stanie i za... jak ... to bedzie.... dzis mnie majer przewiozl i wrazenia sa za... jefajne wydech fajnie buczy i wogole zobaczycie

Tak tak wiemy, wszystko co ma Majer zapier..la, ciekawe czy jakby Cie przewiozl taczka tez bys sie tak podniecal

Cytat:
Tak tak wiemy, wszystko co ma Majer zapier..la, ciekawe czy jakby Cie przewiozl taczka tez bys sie tak podniecal

Zapewnie tez jak by m go spuscil z essowskiej góry

Mam pytanie to ta toyota od dawida tak ?
Jezeli tak to niestety tylko buczy i nic ponadto

Cytat:
2006-08-21 09:35:41, CZUCZU pisze:
Mam pytanie to ta toyota od dawida tak ? Jezeli tak to niestety tylko buczy i nic ponadto

Tak ta od Dawida Widziałem ją tylko ze dwa razy i raz na Matyldzie czy tam marcelinie zimą...trzeba oblookać

Cytat:
Jezeli tak to niestety tylko buczy i nic ponadto

Oj czuczu jestes w WIELKIM BŁEDZIE nie tylko buczy ale i zasuwa .A zeresztą sie przekonasz sam juz nie długo moze jest .Kasy w h... włozyłesz w cieniaka tylko zeby to jeszcze jezdziło narzie tylko malacz ci sie udał i mam nadizje ze wreszcie tez bedziesz mial nastepnego wymiatacza.pozdo

a teraz na powaznie, majer tam jest 1.6 ile to ma koni, podaj orientacyjnie jak co to moze jezdzic
w sumie mala buda a troche tych japan koni jest, no ciekawe

Majer nie wiem jak na prostej ale na zakretach jakos tak to nie powalało.
Moze na prostej jest lepiej.
Cc ma pojemnosc 900 a twoja japan fura prawie dwa razy tyle wiec ciezko porównywac obydwa auta

Cytat:
2006-08-21 12:51:06, Marek pisze:
a teraz na powaznie, majer tam jest 1.6 ile to ma koni, podaj orientacyjnie jak co to moze jezdzic w sumie mala buda a troche tych japan koni jest, no ciekawe

z tego co widze to ma 105 koni
nie wiem czy w profilu majera jest napisane seryjnie czy po wykresie z hamowni

Jesli w tej corolli jest silnik 4age, a tak mi sie wydaje to w serii ma to 125km, silnik taki jak w slynnych ae86, wiecie drift, japan i te sprawy

czczu duzo zalzy od umiejetnosi kierowcy no i moc tez ma do tego duze znaczenie Autko seryjnie ma moc 105km teraz niewieile kucy ubylo al jak na przebieg 225900 to nawet chodzi moze az takiej rewelki nie ma ale z calibra jajka to bez niczego moge stawac ale on nieche
aa i foty silnik i calego AUTKA SA W PROFILU

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2006-08-21 13:21:19 ]

Jesli to jest wersja 105km to wg katalogu ma 10,5 do 100km/h, po takim przebiegu i na duzych kolach jakies 12s moze byc do zrobienia.

[ wiadomość edytowana przez: tomeQ_ dnia 2006-08-22 18:05:32 ]

Własnie otym majer mówie.
Ten silnik troche lat ma, do tego przebieg ponad 220kkm a ile naprawde nikt nie wie.
Oby ci to lepiej hulało niż poprzednie auta ( polo swoją droga ma juz wspawany seryjny zawias )
Wiem że ta toyota nie jest najwolniejszym autem ale czasy kreciła niezaspecjalne na kjsach jak na taką moc i przygotowanie.
ps. startujesz nią w lasowiaku ??

nie startuje czuczu szkoda katowac autka ona jest teraz do jazdy na codzien ewentualnie w lesie

No co ty.
To był budget rally car d katowania ty chesz z niego zrobic dupowoza??
Ehh no trudno myslalem ze nim wystartujesz.

Cytat:
2006-08-21 18:40:35, CZUCZU pisze:
No co ty. To był budget rally car d katowania ty chesz z niego zrobic dupowoza?? Ehh no trudno myslalem ze nim wystartujesz.

Czuczu dobrze gadasz
byl ...
Majer go popoprawia
na nastepny rok zalozy jakis body kit
i bedzie mial autka takie jak chce

Cytat:
2006-08-21 18:51:39, taz pisze:
... na nastepny rok zalozy jakis body kit ..

Aaaa ! Plastikowa młodzież