Jakie radio wybrac Z ALLEGRO na mp3 do 250zl?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Tak jak w tytule poszukuje jakis propozycji do radii na mp3 w niskiej cenie.ogolnie rzecz biorac to nawet firmowka nie jest mi potrzebna ale byla by mile widziana co polecicie??

Witam.
Polecam te radio http://allegro.pl/item120844360_aeg_cs_fmp_550ir_mp3_wma_usb_card_slot_pilot_odss_.html
sam mam takie radio i jestem z niego w pelni zadowolony
pozdrawiam

a mozęsz mi kolego powiedzieć czy jakość wykonania jest taka jak zabawkowego czy guziki miękko się wciskają czy tez twardo szorują o obudowę itp??
i jakie ma podświetlenie??
Możę wiecie o jakimś innym fajnym radyjku??

Jakosc wykonania jest naprawde dobra, przyciski chodza jak nalezy, nie ocieraja o obudowe, jedyne zastrzezenie mam do pilota ktory jest wykonany troche zabawkowo (dwie czesci plastyku sklejone razem) ale dziala bardzo dobrze. Co do podswietlenia to nie pamietam a jestem na urlopie i nie mam jak sprawdzic ale jest barwa czerwona dwoch przyciskow reszta chyba na niebiesko, litry na wyswietlaczu biale.
pozdrawiam

A moze jakieś inne propozycje ktoś ma??

Koledzy podpowiedzcie jakie inne radio!!
Może ktoś używa z Was takiego typu sprzętu to prosze o opinie

ktoś tu wogóle zagląda??
Powiecie mi jakie radyjko??
Ludzie!!! no weście
dajcie jakieś dobre wskazówki

ktoś tu wogóle zagląda??
Powiecie mi jakie radyjko??
Ludzie!!! no weście
dajcie jakieś dobre wskazówki

Nikt nie odpowiada, bo nikt nie używa takich wynalazków

Swoją drogą, to nie lepiej dozbierać pare PLNów i kupić jakąś najtańszą firmówkę... np JVC

Przecież to raptem 90PLN więcej

Ten JVC co dal przedmowca to dobry wybor, radio dobrze gra i jest tanie.

P.S W wynalazki bym sie nie pchal

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-08-17 09:37:41 ]

koledzy gdybym ja chciał radyjko droższe to już bym poszukał w przedziale 500zł-1000zł
ale nie o to chodzi.
Poprostu w osobówce mam dość dobry sprzęt a tego potrzebuję tak jakby tylko do pracy do transporterka więc nie będe wydawał więcej kasy bo po co być stratnym jak gdzies w mieście gwośdziem otworzą zamek i radyjko znajdzie nowego właściciela.
a taki sprzt niemarkowy to si ę w oczy nie żuca
Możę jednak jakieś inne propozycje usłyszę???

doradzi mi ktoś wkońcu jakie radio wybrać??
Mozę ktoś sobie kupił jakieś tanie z allegro i jest zadowolony to proszę o info.
Pozdrawiam

Szczerze?? Za tą cene nie szukałbym czegoś markowego z używek, ale nie na MP3, bo te MP3 typu Medion, itp to tylko wyrzucanie pieniędzy w błotko

Ja bym sprawił sobię Clarion

ja polecilbym Ci VDO.....wydaje mi sie najlepsze z dolnej strefy mp3a do transporciaka w zupelnosci bedzie ok.

lub to

http://www.allegro.pl/item129850802_panasonic_cq_rdp003n_super_okazja_jak_nowy_.html

moj kumpel ma i jest zadowolony.....