Nie będzie autostrady s5 i dalsza część s8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed chwilą w na polsacie w faktach mówili o tym jak to nasz kochany prezydent wpisał na listę dofinansowania z uni na ważne dla kraju sprawy, 1.5mil dla RYDZYK a autostrada S5 i obwodnica Oleśnica Wrocław znikła z tej listy i powiedzieli że na euro 2012 ich nie będzie bo dofinansowania nie będzie....

Normalnie mnie......

I czemu mnie to nie dziwi to było wiadome od samego początku.

To normalka bo rydzyk waszniejszy od wszyskich

A ja czytałem dzisiaj w Gazecie Wrocławskiej że trasa Wrocław - Warszawa (kwestia czy na 100% przez Bełchatów) jest wpisana - koszt 2mld zł... i jest w planach 2007-2015

zresztą na EURO 2012...ta trasa razem z A4 od granicy Niemiec do Ukrainy oraz obwodnica autostradowa wrocławia (północna) jest wpisana...czy wschodnia do Długołęki...też jest nie wiem...

ale na planach Wrocław jest otoczony grubą kreską dookoła od A4 więc chyba tak...

zreszta przecież ma być 8 tą drogą bezpieczną...badawczą...więc nie mogą z niej zrezygnować

Podobno odpada budowa A3 ze Szczecina na południe Polski

http://www.proline.pl/shop.php?n=owsiak-gratuluje-rydzykowi-wyrwania-15-baniek-od-ue

Wiecie co - żyć się odechciewa w tej "kochanej" Polsce.

Co dzień coraz bardziej.

P.S. Ciekawe co z tym forum i naszą stroną www.sqad.pl jak wejdzie ten kretyński przepis, że strona ma być zarejestrowana i opłacana jak dziennik lub czasopismo.

hehe...bo wynaleźli (albo dopiero sie skapli że można ścigać ludzi) za blogi, fora bo przepisy są sprzed 40 lat i nie uwzględniają internetu