Każdy wie co - niedziela 1.04.2007 godz 20,00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Każdy wie co w neidziele o 20,00
Spotykamy się od razu na miejscu bez centrum.
pzdr

Jak zawsze bede pozdro

ja przyjezdzam ferrari enzo

Jak bede miał czasik to wbije * tłumików

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2007-04-01 18:17:19 ]
[ powód edycji: nie za mlody zeby takiego slownictwa uzywac? ]

rozesłałem info. pamietajcie od razu na parkingu bez jazdy na centrum pozdrawiam

Uwazajcie na siebie, z tego co wiem to ekipa z pswu miala dzis bardzo nieprzyjemna przygode podczas scigania. Mam nadzieje, ze wszyscy przezyja. Wiecej TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: tomeQ_ dnia 2007-04-01 19:26:17 ]

no dzis było spoko i bez zadnych wpadek ...oby tak dalej pozdro for all

Ps.Jak bymiak ktos filmiki i foty z tego spota to dajcie mi znac na priv zgóry dzieki

To bety pokazały klase. A wie ktoś jaki naprawde siedział motor w tej becie co dawid z nią przegrał ??

z tego co dobrze słyszałem od kumpli gościa ( chyba? ) to 2.8 najprawdopodobniej dłubnięte.

ta czarna ma 2.8 i 215 kucy chbya ze juz cos sie powiększyło stadko dłubnieta jest to wiem .Zresztą było widac
jak nawet audi TT przegrało

Jesli to bylo to bmw co kiedys na streecie i na 1/4 to ma duzo wiecej koni niz 215.

Jeśli chodzi o tą bete to ona jest ciemnobrązowa na czarnej feldze. O tą ci Tomku chodzi ??

Czarne bmw e36 z tarnobrzega z wyprutym srodkiem i kublami, byl na 1/4 i streecie ktoryms w zeszlym roku, o tym mowie.

dokładnie to en mi chodzi co pisze tomeq_ to jest ta bejca

Jesli to ta to 3.2 MPower mieszka pod maska, takze gruubo i nie sadze zeby przez najblizszy czas ktos ja objechal.

coś mi się wydaje że Rzeszowiak i tomeq mówią o dwóch innych autach. jedna była sedan bordowa na ciemnej feldze max 16 i to ta chyba objechała Dawida a czarna chyba była ale się nie ścigała.. ale ciemno było nic nie widziałem

kiedy powtorka ?

Może standart co 2 tygodnie?? Wydaje mi sie że propzycja 15 kwiecien jest dobra.